Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KAPPAHL XLNT ARKEEN JA JUHLAAN

Kaupallinen yhteistyö KappAhl ja Suomen Blogimedia

KappAhlin oma plussamallisto XLNT juhlii pyöreitä (heh), sillä mallisto täytti juuri kunnioitettavat 20 vuotta! XLNT-mallistosta löytyy kokoja haitarilta 44-54 (L-3XL) ja minä pääsin valitsemaan mallistosta omat suosikkini arkeen sekä juhlaan.

ARKEEN

Neule – Cardigan KappAhl XLNT (XL) // T-Paita – T-Shirt KappAhl XLNT (2XL) // Housut – Pants KappAhl XLNT (54) 

Arkiasuun tuli valkattua minulle tyypillisiä osasia, kuten tuo printtitekstipaita sekä Premium Quality-linjan harmaa neule. Tällä kertaa päätin kokeilla kuitenkin ainaisen hameen sijasta housuja ja ihastuin noihin supermukaviin boyfriend-housuihin, jotka KappAhlin Always Black-mallistoa. Housut lupaavat pitää värinsä ja muotonsa pesusta toiseen, eikä materiaali ryppyynny ja on stretchinsä ansiosta tosi miellyttävä päällä. Täydellistä! Ihastuin myös tuotteiden materiaalivalintoihin, joihin on selvästi panostettu yhä enenevissä määrin, tuosta neuleesta löytyi nimittäin mm. 15% alpakkaa. Lisäksi arkiasuun valitsemani untuvatakki (kuva päällä alempana) pitää sisällään vastuullisesti tuotettua lihatuotannon sivutuotteena syntyvää aitoa ankan untuvaa (70%) ja höyheniä (30%) . Tykkään!

Kun ostat KappAhl-myymälöistä (huom! etu ei voimassa verkkokaupassa) 50€:lla XLNT-tuotteita, saat kaupan päälle tämän t-paidan (arvo 19,90€, kampanja voimassa 14.11. saakka, tai niin kauan kun t-paitoja riittää).

Untuvatakki – Puffer Jacket KappAhl XLNT (2XL)

Ihastuin tähän untuvatakkiin kovasti jo netissä ja sitä oli pakko päästä liikkeeseen sovittamaan. Olen tässä jonkun aikaa haikaillut kunnon ison ja lämpimän puffer-takin perään (joka muuten on tällä hetkellä todella trendikäs!) ja tämä oli juuri sitä mitä etsin. Tämän sisällä tuntuu kuin olisi käpertynyt ison untuvapeiton syleilyyn! ❤️

JUHLAAN

Paljettimekko – Sequin Dress KappAhl XLNT (2XL) // Sukkikset – Tights KappAhl XLNT (52-54)

Juhlaan puolestaan päälleni päätyi tuo XLNT-malliston paljettimekko, johon iskin silmäni myös jo etukäteen nettikauppaa selaillessani. Postasin mekon sovittelusessioista kuvan Insta Storiesiini ja sain heti useamman kyselyn mekon perään. Tuo mekko on kyllä aivan mieletön, veikkaan vahvasti tästä tämän pikkujoulukauden hittiä! ✨ KappAhlin plussasukkahousuista minulla ei ollutkaan ennakkoon kokemusta ja nuo 3D-lycraa sisältävät 60 denierin sukkikset olivat positiivinen yllätys.

Mekossa on tosi kaunis selkämys ja vaikka mekko onkin todella istuva, on se silti todella mukavan tuntuinen päällä.

Villakangastakki – Wool Blended Coat KappAhl XLNT (2XL)

Minä kävin sovittelemassa tuotteita Kauppakeskus Forumin KappAhl-myymälässä ja ainakin siellä XLNT-osasto oli yllättävän laaja ja yllätti tarjonnallaan positiivisesti. Sovituskoppi täyttyi nopsaan mitä kivemmista asukokonaisuuksista ja olisi tehnyt mieli valita vaikka ja mitä, mutta piti pitää järki päässä ja valikoida sellaisia vaatekappaleita, joita tiedän pitäväni vielä vuosienkin päästä. Okei, vähän jäi se punainen villakangastakki mieltä kaihertamaan, mutta onhan tämä musta nyt huomattavasti pitkäikäisempi… Tuotteiden ja kokojen myymäläsaatavuus on näppärää tarkistaa myös nettisivuilta, josta löytyy ainakin melkein koko myymälöiden XLNT-valikoima.

Eikö olekin aika kivat asukokonaisuudet? 😘

11+

7 Comment

 1. On tosi kiva! Tykkään tuosta untsikasta ja paljettimekosta tosi paljon! Mä oon katsellut tota t-paitaakin sillä silmällä jo hetken, mutta totesin että statementvaatteita on jo tarpeeksi.

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kiitos kiitos! Kaikki noista just kyllä omiakin lemppareita. Tuo untuvatakki on siis niin täydellinen!! <3

   0
 2. Kivan näköisiä vaatteita! Minua kiinnostaa tuo musta villakangastakki. Taidankin mennä sovittelemaan 🙂

  Muuten, mikä huulipuna sulla on noissa ylemmissä kuvissa?

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kiitos! Oli kyllä oikeasti vaikeaa löytää kaksi asua, kun oli niin paljon kaikkea kivaa, jota olisi tehnyt mieli valita! 🙂

   Jostain syystä tuota villakangastakkia ei enää löytynyt netistä, mietin onko se vanhempaa mallia, siitä kun puuttuu vuori, toisin kuin vaikka sivuilta löytyvästä punaisesta ja harmaasta takista. Tuo oli tosi upea päällä ja sillä päädyin ottamaan tuon mustan, koska varmasti kestää hyvänä vuosia eteenpäin. 🙂 Forumista ainakin vielä löytyy!

   0
 3. PlusMimmi says: Vastaa

  Niin ja huulipuna, paljettimekon kanssa on Too Facedin melkein musta puna alla ja Urban Decayn kimalle päällä. Ja arkisemman asun kanssa edellisessä postauksessa esittelemäni Fenty Beautyn puna. 🙂

  0
 4. Tuo mekko on upea! Ja koko look on todella onnistunut!

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kiitos! Tykkäsin myös itse kovasti. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM