Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sephora-ostokset

Viimeisiä päiviä New Yorkissa viedään, huomenna torstaina lähdetään siis jo matkaamaan kotia kohti. Paljon on jo ehditty touhuamaan, mutta vielä olisi muutama kohde käymättä. Pakkailut on jo pikkuhiljaa aloitettu ja kuvailin äsken tässä muutamia Sephora-ostoksiani. Olin tehnyt hieman ostoslistaa ennakkoon ja sainkin viivata listaltani muutaman jutun samantien yli.

Sephora ostokset DSC_0243 Sephora ostokset DSC_0246Hankittiin Pepin kanssa tämän Too Facedin persikka-sarjan luomiväripaletit Lontoosta, mutta tämä korostustuotteita sisältävä Sweet Peach Glow-paletti oli myyty loppuun ja jäi sen takia ostamatta. Olin kyttäillyt tätä nettikaupoista muutaman kuukauden ajan, mutta vasta nyt pääsin ostamaan paletin itselleni ja myös Pepille synttärilahjaksi. Minulla sattui hieman huono tuuri tämän kanssa ja vasta kämpillä huomasin yhden napeista olevan irrallaan. No käytiin vaihtamassa paletti uuteen ja hankkimassa lisäksi ostoslistalla olleet Tarten siveltimet. Nämä sävyt ovat aivan parhaat ja koostumus ihanan pehmeä. Aivan täydellinen paletti kesään!

Sephora ostokset DSC_0218 Sephora ostokset DSC_0226Anastasia Bewerly Hillsin Modern Renaissance-luomiväripaletti on kerännyt niin paljo kehuja, että tämä oli pakko hankkia, kun huomasin niitä Sephorassa tarjolla olevan. Vielä en ole testannut näitä käytössä, eikä minulla ole kokemusta merkin luomiväreistä, mutta sanotaanko näin, että odotukset ovat korkealla.

Sephora ostokset DSC_0239Tarten loistava Tarteist Pro-paletti minulta jo löytyykin, joten kun huomasin tämän minipaletin, ripsarin ja huulikiillon sisältävän setin 25$ hintalapulla varustettuna, oli se pakko töytyyttää kassalle.

Sephora ostokset DSC_0247Samoin tämä NARSin kulttiposkipunasävy Orgasm:in ja loistavan aurinkopuuterin sävyssä Laguna (olen yhden näitä jo käyttänyt loppuun) yhdistelmäpaletti minikoossa oli napattava matkaan.

Sephora ostokset DSC_0212Nämä Tarten supersöpöt Unicorn-siveltimet olivat hankintalistani kärkipäässä. Ekalla kerralla Sephorassa sanottiin, että nämä tulevat valikoimaan vasta parin päivän päästä ja kun palattiin muutaman päivän päästä vaihtamaan rikki ollut persikkapaletti, napattiin samalla myös nämä meille molemmille. En ole vielä korkannut siveltimiä (teen sen tämän postauksen julkaisemisen jälkeen, kun alan sutimaan naamariani lähtökuntoon), mutta vaikuttavat näppituntumalta oikein laadukkailta. Nämä taitaa olla jo Sephoran sivuilta myyty loppuun, tai en ainakaan niitä sieltä enää löytänyt, siveltimet löytyvät kuitenkin yhä Tarten omilta sivuilta.

Näiden lisäksi Sephorassa ostoskoriini päätyi muutama huulituote, mutta niistä vielä lisää jossain vaiheessa. Mitäs pidätte näistä Sephora-ostoksista?

Ps. Naurattaa, kun laitoin tämän postauksen otsikoksi ensin New Yorkin Sephora-ostokset. No minultahan löytyy täältä blogista jo tuolla samalla otsikolla oleva teksti edelliseltä reissulta. Hehe!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM