Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

New Yorkin Sephora-ostokset

Pakkohan New Yorkissa oli pistäytyä pari kertaa Sephorassa ostoksilla ja olin jo katsonut itse asiassa ostoslistan jo etukäteen netistä valmiiksi. Kun astuin myymälään meinasi koko lista tosin haihtua mielestä ja teki mieli kantaa kassalle vaikka mitä, mutta onneksi sain hillittyä itseni ja ostin vain ne, mitkä olin etukäteen päättänyt. Myynnissä oli useampia joululahjapakkauksia sopuhintaan ja ostoskoriini päätyi niistä kolme.

Sephora ostokset DSC_0006Too Facedin Melted Kisses & Sweet Cheeks-setti oli pakko saada, sillä olen jo pitkään himonnut noita melted-huulituotteita, jotka lunastivat kyllä kaikki odotukset. Testasin reissussa jo jokaista väriä ja olen aivan myyty! Myös setissä olleet poskipunat olivat supersuloisia. Povaan näille useita useita käyttökertoja!

Sephora ostokset DSC_0029Ostin edellisellä New York kerralla ensimmäiset Tarte-merkin tuotteet, mutta näistä huulikynistä ei minulla ollut ennestään kokemusta, mutta vakuutuin viimeistään Sephoran sivuilla olevasta esittelyvideosta. Tämä Tarten Lipz For Daze-setti pääsee kokeiluun seuraavaksi, vielä en ole kyniä korkannut, vaikka mieli on kyllä tehnyt. Hinta tästä viisikosta oli enemmän kuin kohdallaan, joten sillä tämä oli pakko lunastaa.

Sephora ostokset DSC_0011Kat Von D:n huulipunia en ole koskaan omistanut, tosin olen niitä aina reissuillani testaillut, mutten ole kuitenkaan ostanut yhtään punaa itselleni. Tämä Mi Vida Loca Remix Studded Kiss-setti valloitti kuitenkin sävyillään, joten hankin sen kokeiluun. En ole vielä testannut punia, mutta odotan innolla, että pääsen kokeilemaan näitä sävyjä käytössä. Odotukset ainakin ovat näiden suhteen korkealla!

Sephora ostokset DSC_0063Olin vailla uutta kulmakarvapalettia, sillä entinen TBS:n paletti on ollut minulla käytössä jo yli kolme vuotta. Tutkailin Sephorassa useampiakin eri vaihtoehtoja, mutta lopulta päädyin tähän Benefitin Brow Zings-kulmapalettiin ja olen ollut muutaman käyttökerran jälkeen valintaani oikein tyytyväinen. Itse asiassa valintani sinetöi lopulta tämä Benefitin Instagram-kuva. Toinen paletin väreistä on siis vahamaisempi, sillä saa hyvin kulmat ojennukseen ja puuterimaisella värillä taas tasoitettua sävyn kauniiksi. Tykkään!

Sellaiset Sephora-ostokset tällä kertaa. Aika huulituotepainotteista kyllä, tosin melkeinpä joka päivä minulla on huulissa puna, joten varmasti käyttöä näille kaikille kertyy! 🙂

0

0 Comment

 1. Sulla kyllä on aina huulipunaa, joten varmasti tulee käytettyä. Kadehdin sitä kun sulle sopii kaikki värit, ite näytän joltain iskelmälaulajalta suurimmassa osassa punia 🙁

  0
  1. Repesin! ? Iskelmälaulajalta!!! Hahahah!!!

   0
 2. Siis näyttää niin siistiltä. Mä en varmaan nuku ensi yönä tai jos nukun, näen vain unta näistä 😉

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM