Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Bye bye New York!

NYC 2015 2NYC 2015 NYC 2015 3NYC 2015 7 NYC 2015 5 NYC 2015 6 NYC 2015 8

Olen kotiutunut. Saavuttiin takaisin kotiin tänään aamulla ja päivä on mennyt aikamoisessa koomassa. Sain nukuttua lentokoneessa vaan pari tuntia ja heti kotona vedinkin neljän tunnin unet. Kohta pitäisikin sitten siirtyä jo yöunille, mikäli meinaan selättää jetlagin ja olla huomenna töissä iskussa. On kyllä tullut otettua täysi irtiotto töistä ja vähän myös tästä blogista, joten on jo ihan kiva palata myös normaaliin arkeen.

Meidän viikko New Yorkissa hujahti nopeasti, mutta toisaalta tuntui, että oltiin matkalla ikuisuus. Ehdittiin koluamaan kaupunkia oikein ajan kanssa ja myös lepäilemään ja viettämään aikataulutonta lomaa, jonka tarpeessa itse erityisesti olin. Kuvia on aikamoinen määrä (tosin puhelimella napattuna), joten muutamia postauksia NYCistä on varmasti vielä luvassa. Eli kunhan tästä aikaerosta toivun, niin palataan fiilistelemään New Yorkkia!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.