Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 49) – Essence Camouflage 2 in 1 Make-up & Concealer

Olen jo tovin metsästänyt uutta meikkivoidetta, kun vuosien ajan luottomeikkivoiteenani ollut L’Oréalin True Match joku aika sitten uudistui ja valitettavasti uudistettu versio ei ole omalla kohdallani yltänyt enää edellisen tasolle. Olen siis testaillut erilaisia merkkejä ja Nude-blogista bongasin Erikan kehut tämän Essencen erittäin kukkaroystävällisen (alle 5€/tuubi) Camouflage-meikkivoiteen tiimoilta, jossa on samassa tuotteessa mukana myös peitevoide. Tätä oli siis aivan pakko kokeilla ja sujautinkin omani Black Friday-tilaukseni jatkoksi Pretty.fi-nettikaupasta.

Peittävyys tässä meikkivoiteessa on aivan huippuluokkaa, eikä tämä kaipaile päälleen puuteria, vaan pysyy mattaisena ainakin itselläni koko päivän. Minullahan couperosan punaiset posket puskevat useista meikkipohjista läpi, mutta tämän kanssa ei ole sitä ongelmaa, vaan meikkivoide tosiaan pysyy ja peittää. Levitettäessä tämä on hieman löysempään koostumukseen tottuneelle hieman jähmeämpää tavaraa, mutta tuo jähmeys ei kyllä välity valmiista pohjasta ulospäin. Parin käyttökerran perusteella siis aivan loisto tuote sinulle, joka kaipailet peittävää lopputulosta meikkipohjaan erittäin huokeaan hintaan! Essence on minulle tuttu merkki jo vuosien takaa (2009) Sloveniasta, kun tutustuin tähän edulliseen sarjaan vaihdossa ollessani. Essenceä saa Suomesta nykyään mm. Tokmanneilta ja joistain Citymarketeista.

Essence Camouflage meikkivoide

0

1 Comment

  1. Hei jee kiva että tykkäsit! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM