Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Häämatkakuumetta!

Yhteistyössä Apollomatkat

Ette ehkä ikinä usko, että meidän häiden järkkäily alkoi konkreettisesti syyskuun alussa siitä, että ostettiin lennot häämatkalle Dubaihin muutaman satasen hintaan (first things first). Lähtöpäiväksi valikoitui 7.1. eli loppiaisena vietettävää hääjuhlaamme seuraava päivä, johon tänään on aikaa tasan kuukausi (!!). Arabiemiraatit ei ole meille kummallekaan ennestään tuttu paikka, itse olen vaihtanut pari kertaa konetta Abu Dhabissa ja halunnut päästä todistamaan paljon puhutun Dubain upeuden jo muutaman vuoden ajan. Kymmenen päivän häämatkaltamme toivoimme erityisesti lämpöä ja rentoutumista jossain kohteessa, jossa emme ole vielä käyneet, tämän perusteella valikoitui Dubai lopulta muutaman suosituksen ja edullisten lentojen kautta häämatkakohteeksemme. Kun Apollomatkat vielä ehdotti, että viettäisimme viikon häämatkastamme reilun tunnin ajomatkan (80km) päässä Dubaista sijaitsevassa rauhallisemmassa Ra’s Al Khaimahissa, eli RAK:issa, tartuimme ilolla tarjoukseen.

Yhteistyössä Apollomatkojen kanssa testaamme siis rauhallisessa RAK:issa sijaitsevan Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa -hotellin tarjonnan viikon ajan ja vietämme kaksi viimeistä yötä omakustanteisesti astetta vilkkaammassa Dubaissa. Ostettiin tuolle viikon ajalle vielä all inclusivet, joten luvassa on totisesti rentoutumista altaalla ilman sen kummempaa stressiä edes illan ruokapaikoista. Käsittääkseni tuolla RAK:issa ei ihan kamalasti nähtävyyksiä tai muuta tekemistä ole, joten todennäköisesti keskitytään lähinnä hotellin 1,5 km mittaiseen rantaviivaan, auringonlaskuun ja mukaan pakattuihin pokkareihin, tietysti spa-hoitoja unohtamatta. Ja mikäli meininki tuolla hotellilla alkaa ahdistaa, pääsee näppärästi bussilla Dubaihin suoraan hotellilta jopa kolmena päivänä viikon aikana, eikä taksikaan taida kustantaa 50€ enempää! Uskon kyllä (ainakin näiden postauksen kuvien perusteella), että viihdytään aivan mainiosti, etenkin jos kelit ovat kohdallaan. Viikko on juuri sopiva aika pelkälle pötköttelylle ja rentoilulle, asia tuli todistettua viimeksi viime jouluna. Aktiviteeteista sen verran, että aavikkosafari ainakin kiinnostelee ja ilmeisesti tuolta RAK:in läheltä löytyy myös Khattin kuumat lähteet ja Hajjar-vuoristo. Toivottavasti päästään kokemaan ainakin se safari!

Löytyykö teiltä kokemuksia tuosta resortista tai vinkkejä Ras al Khaimahiin?

hilton-ras-al-khaimah-resort-ja-spa-39710234-1476187129-ImageGalleryLightbox hilton-ras-al-khaimah-resort-ja-spa-39702807-1476187129-ImageGalleryLightboxhilton-ras-al-khaimah-resort-ja-spa-40280535-1476187129-ImageGalleryLightboxhilton-ras-al-khaimah-resort-ja-spa-40293484-1476187129-ImageGalleryLightboxhilton-ras-al-khaimah-resort-ja-spa-39702283-1476187129-ImageGalleryLightbox hilton-ras-al-khaimah-resort-ja-spa-40231223-1476187129-ImageGalleryLightbox hilton-ras-al-khaimah-resort-ja-spa-39702344-1476187129-ImageGalleryLightbox hilton-ras-al-khaimah-resort-ja-spa-39702916-1476187129-ImageGalleryLightbox

Kuvat Apollomatkat.

Viikon yöpyminen Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa -hotellissa blogin kautta saatu.

0

9 Comment

 1. Mä kyllä uskon hyvinkin, että hääjärjestelyt on alkaneet häämatkan lentojen varaamisella, niin se alko meilläkin! 😀 Kolmisen vuotta sitten bongattiin hyvät tarjouslennot New Yorkiin, puolivitsillä heitettiin että oishan tuo ihan kiva häämatkakohdekin, ja siitä se ajatus sitten lähti… Ensin varattiin lennot, sitten lentoja edeltävälle päivälle kirkko. Pidettiin hyvin pienet ja intiimit häät vain perheiden ja yhden pariskunnan kesken, järjestelytkin hoidettiin kuntoon muutamassa kuukaudessa 🙂

  0
  1. New York on kyllä myös ihana! Toivottavasti teillä oli mahtava häämatka. Meilläkin tulee vihkimiseen vaan vanhemmat (31.12.), mutta juhliin sitten nelisenkymmentä läheisintä. Mä oon miettinyt, että en todellakaan jaksais järkätä häitä monta vuotta. Tämmönen neljän kuukauden rykäys on just hyvä! 😀

   0
 2. nimetön says: Vastaa

  tuo dubai on kyllä semmonen, että sinne en rahojani veisi. sen verran huonot on siirtolaistyöläisten olot ja naisten asema, ettei tuollaista yhteiskuntaa saisi tukea pennilläkään.

  0
  1. Arvelinkin, että joku varmasti nostaa tämän asian esille. Tiedossa on kyllä nämä valitettavat faktat ja Dubain eettisyyttä matkakohteena olen myös itse miettinyt. Minusta tässä blogitekstissä oli aika hyvää pohdintaa aiheesta.

   0
   1. nimetön says: Vastaa

    no tuo on sama juttu kun demokratian kanssa; eihän se haittaa jos mä en äänestä, eli eihän se haittaa jos mä meen…

    mut henkilökohtasia valintojahan nämä on, ja kun tuolla ei oikein ole historiallisia nähtävyyksiäkään, soveltuu varmaan ihan hyvin allaslomaksi.

    0
   2. Hei ja kiitos mun kirjoituksen linkkaamisesta – GA:sta sattumalta huomasin, että sun blogista tuli mulle liikennettä, ja piti tietenkin tulla katsomaan.

    Aika kaksipiippuinen juttu tuo Dubaihin matkustaminen tietenkin on! Paikan päällä kannattaa ainakin tehdä valintansa niin, että tukee sellaisia paikkoja, joiden voi katsoa toimivan eettisesti esim. siirtolaistyöläisten suhteen. 🙂 Käytännössä tällaisen toteuttaminen voi tietenkin olla vähän vaikeaa…

    Hyvää matkaa kuitenkin, varmasti upea loma tiedossa! 🙂

    0
    1. Sinulla oli mielestäni erittäin hyviä ajatuksia ja pohdintaa Dubain eettisyydestä.

     Kiitos! Uskon, että reissusta tulee ikimuistoinen. 🙂

     0
 3. Dubai oli matkakohteena aika vastenmielinen, mutta jos lomalta ei hae muuta kun hotellielämää ja aurinkoa, niin ne tavoitteet kyllä saa toteutettua.

  Itse en silloin ajatellut paljon matkustamisen eettisyyttä, mutta silti lomakohteena Dubai oli todella suuri pettymys. Käteen ei jäänyt ns. mitään. Muovia, rahaa ja nopeita autoja ja moottoriteitä. Kulttuuria tai paikallisuutta en päässyt kokemaan ja kaveri totesikin, että paikka on America on steroids.

  0
  1. Joo, olen kuullut useammalta taholta, että Dubai on ihan yllättävän Jenkki! Täytynee muodostaa oma mielipide tästä sitten tammikuussa. Tuolla reilun viikon reissulla ei kyllä sen suurempia aktiviteetteja kaipaile, vaan lähinnä tulee varmasti latailtua akut lopputalvea varten. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM