Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rauhallista juhannusta!

Täällä virittäydytään parhaillaan juhannuksen viettoon. Muutama tunti meni äsken kotia puunatessa, mutta nyt on grilli jo tulilla ja ensimmäiset makkaratkin jo maisteltu. Tänä vuonna skipattiin vaihteeksi taas mökkijuhannus ja vietetään tämäkin juhla täällä Veikkolassa ihan kotosalla. Pari kaveria tulee onneksi juhlistamaan jussia meidän seuraksi ja ohjelmassa on grillaamisen lisäksi perinteisesti myös mm. saunomista. En tiedä josko sitä jonnekin kokollekin vaikka illasta eksytään. Huomenna puolestaan on tarkoituksena nauttia sitten auringosta ja luvatuista hellelukemista. Aijai!

Rauhallista juhannusta myös sinne, pitäkäähän toisistanne huolta ja ne pelastusliivit päällä!

Juhannus 2016

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM