Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pikapyrähdys Oulussa

Oulu PlusMimmi kesakuu 2016 DSC_0990 Oulu PlusMimmi kesakuu 2016 DSC_1033 Oulu PlusMimmi kesakuu 2016 DSC_1042 Oulu PlusMimmi kesakuu 2016 DSC_1046Oulu PlusMimmi kesakuu 2016 DSC_0881 Oulu PlusMimmi kesakuu 2016 DSC_1050 Oulu PlusMimmi kesakuu 2016 DSC_1056 Oulu PlusMimmi kesakuu 2016 DSC_1070Oulu PlusMimmi kesakuu 2016 DSC_1023Lensin lauantaina häiden jälkeen 23.50 lähtevällä lennolla Ouluun. Äitini oli minua vastassa yhden aikaan yöllä lentokentällä ja hurautettiin yöksi Oulun Edeniin. Aamulla herätyskello soi jo vaille seitsemän, oltiin aamiaisella jo puoli kahdeksalta (terkkuja sinulle, joka tulit kiittämään blogista!) ja kasilta lähdettiin jo ajamaan kohti Keminmaata. Koko matkan päätarkoitus oli siis juhlia kummityttöni ripille pääsyä ja juhlissa vierähtikin käytännössä lähes koko päivä.

Illalla ajeltiin takaisin Ouluun Ideaparkin kautta, jossa meillä oli tunti aikaa ostoksille. Pyörähdin mm. Zizzissä (terkut sinnekin!) ihastelemassa uutuuksia, mutta mitään ei tällä kertaa ostoskoriin tarttunut. Loppuilta menikin Edenin altaissa köllötellessä ja maanantaina saatiin nukkua onneksi pitkään. Aamupäivästä napattiin myös asukuvia tuulisella Nallikarin rannalla ja loppupäivä maanantaista oli pyhitetty Oulussa pyörimiselle, niinpä suunnattiin keskustaan ja kierreltiin kävellen ympäriinsä. Oli tietysti pakko ottaa myös pakollinen turistikuva toripolliisin kainalossa. Käytiin kahvilla Pannukakkutalossa ja vedettiin äidin kanssa puoliksi tajuttoman hyvä valkosuklaa-vadelmapannukakku. Vielä ennen lennolle lähtöä pistäydyttiin useampaan otteeseen suositellussa Roosterissa salaateilla. Oli muuten todella hyvä vuohenjuustosalaatti! Hieman jäi kieltämättä kaivelemaan ne paikan burgerit, joita on kovasti hehkuteltu, no ensi kerralla sitten! Että semmonen pikapyrähdys Oulussa tällä kertaa!

0

0 Comment

 1. Ens pyrähdyksellä otat mut kainaloon ja mennään tsekkaan ne burgerit, ne todella on ihan taivaallisen hyviä! 🙂

  0
  1. Joo, näin tehdään! 🙂

   0
 2. Laura K. says: Vastaa

  Siis toi pannukakku, kuola valuu 😀

  0
  1. Se oli kyllä aivan tajuttoman hyvää! 😛

   0
 3. Mutsillas on hiukan liian nuorekkaat vaatteet. Joku vois stailata sitä vähän 🙂

  0
  1. Mietin tuossa aika pitkään julkaisenko tämän kommentin, koska minusta tämä kommentti on _todella_ asiaton. Ei tulisi mieleenkään kommentoida kenenkään äidin tyyliä näin.

   Kyllä, hänellä matkassa oli tuollakin ihka aito pukeutumisneuvoja (minä), joka hyväksyy tuon äitini tyylin mennen tullen. Piti oikein hieraista silmiä, että oletko ihan tosissasi, vai mistä nyt tuulee ja piti palata oikein katsomaan tuo asu ajatuksen kanssa. Eli 60-vuotias ei saa sinun mielestä pukeutua lenkkareihin? Vai mitä ”nuorekkuutta” tyylin osalta tarkoitat? Kyseessähän on siis villakangastakki, leggingsit, punainen laukku ja Adidaksen lenkkarit. Mielestäni oikein kelpo yhdistelmä kaupungilla kiertelyyn.

   0
   1. Se sama says: Vastaa

    No sorry, ei se ollut mitenkään niin tosissaan sanottu kuin se näyt ottaneen. Olisin pitänyt leikiksi sillä viittasin just siihen sun stylisti-ammattiin. Ehkä tuon asun olisi voinut asiallistaa vaikka hieman toisenlaisilla housuilla ja yksvärisillä tennareilla. Mekko näytti Junarosen mekolta nahkahihoineen? No mutt hei, oikesti jokainen pukeutuu just niinkuin haluaa ettei tästä kannata herneitä hengitellä. Tämän ei siis ollut mitenkään tarkoitus olla hyökkäys äitiäsi vastaan. Sorry jos tuntui siltä. Toimin ennenkuin ajattelin 🙁

    0
    1. Joo, siis hyvä kuulla, koska kuulosti vaan aika karulta noin niinkun äkkiseltään ja varsinkaan kun en voi sietää sitä, että joitain muita kuin minua blogissani arvostellaan. Se on minusta todella epäkohteliasta ja menee (kuten ehkä huomasit) aika kipakasti tunteisiin. Itseni olen täällä asettanut arvosteltavaksi (ainakin jonkin logiikan mukaan), mutta muille satunnaisille blogissa näkyville lähipiirini henkilöille en arvostelun kohteeksi joutumista halua. 🙂

     Ei ole kyseessä siis mekko, vaan villakangastakki, jossa on tekonahkahihat. Tuolla rannalla tuuli kovasti, joten se oli hänellä väliaikaisesti päällä. Muuten alla oli siis musta Nanson mekko (ja sillä jalassa leggingsit, ei housut) joten esim nuo pallolenkkarit sopivat oikein hyvin ”piristämään” sitä muuten mustaa asua. Ja joo, no hard feelings, välillä sattuu väärinkäsityksiä asioista. 🙂

     0
 4. […] tuossa postausluonnoksiani ja sieltä löytyivät nämä ihanat merenrantakuvat pikapyrähdykseltä Oulusta kesäkuulta. Tuolla Nallikarissa tuuli aivan jumalattomasti, vaahtopäiset aallot löivät rantaan ja hiekka […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM