Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

River Islandin plussamallisto!

Toisinaan tulee pistäydyttyä River Islandin myymälässä esim. Lontoossa ja löytyypä meitä lähin jopa Tallinnasta. Ihan hirveästi ei merkillä ole kuitenkaan ollut tarjottavaa vaatepuolella meille plussakokoisille, ennenkuin eilen, River Island nimittäin julkaisi vihdoin plussamalliston. Jee! Kokoja riittää kokoon UK24 saakka ja pikaisella vilkaisulla mallistosta löytyy useampikin vaatekappale, joka saa sormeni syyhyämään. Faktahan on se, että pukeutuminen ja etenkin asukuvailu ovat jääneet omalta osaltani hieman taka-alalle viimeaikaisten tapahtumien johdosta, mutta nyt, kun vaatehuone alkaa vähiten olla ojennuksessa, alkaa taas se tuttu pukeutumisinto heräilemään. Tekisi melkein mieli tehdä tilaus River Islandille, mutta enpä ole koskaan heidän nettikaupasta ennen tilaillutkaan. Postikulut näyttäisivät kuitenkin olevan ilmaiset yli 60€ tilauksille ja saapa uutiskirjeen tilaamalla myös 10% alennuksen. Pitäisikö pitäisikö…

Alla maistiaisia mallistossa. Miltäs näyttää?

River Island Plussamallisto riverisland_89158704009394 River Island Plussamallisto riverisland_89158766439482 River Island Plussamallisto riverisland_89158992060850 River Island Plussamallisto riverisland_891581645309774 River Island Plussamallisto riverisland_891581936781026River Island Plussamallisto riverisland_891581850216984 River Island Plussamallisto riverisland_891582136938399

0

0 Comment

 1. Taas hyvä syy kaipailla Tallinnaan

  0
  1. Joo, selvittelin eilen asiaa ja ilmeisesti tuo plussamallisto ei tule ainakaan vielä Tallinnan myymälään! Voihan hitsi! Ehdin jo innostumaan…

   0
   1. Voi ei! 🙁 Minäkin kuvittelin että tulisi Tallinnaan.

    0
    1. No olis niiiin hyvä! MUTTA josko tuo lähtisi myymään hyvin ja sitten sitä alkaisi saamaan muualtakin kuin Briteistä. Onkohan tämä toiveajattelua? Haluan sovittelemaan!

     0
 2. Nää on kyllä aika ihania kaikki! Etenkin tuo musta-valko-vaaleansininen mekko sykähdytti, täytyy sitä pohtia varmaan ihan tosissaan! Muutenkin tosi kiva että RI on ottanut valikoimiin plussakoon vaatteita, toivotaan että ne tulee muihinkin liikkeisiin asti!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  0
 3. Ihana valkea t-paita! Ja kiitos tästä hyvästä blogista 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM