Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Windy Wednesday

Toivottavasti näiden kuvien tuulisuus ei tänään ja huomenna yllä merelle saakka, kohta pitäisi nimittäin startata reissu kohti Turkua ja Viking Gracea. Ajattelin ottaa matkan rennosti ja jättää kotiin myös tietokoneen, parin päivän irtiotto tästä ainaisesta näytön tuijottelusta tekee välillä ihan hyvää (ja puhelinta tulee kuitenkin tuijotettua).

Tosiaan ei ole ehkä ikinä viiden asukuvausminuutin aikana tarttunut muistikortille niin paljon epäonnistuneita otoksia, mitä näitä kuvia otettaessa. Vika ei ollut kuvaajassa, vaan tuossa aivan järjettömässä (pohjois?)tuulessa, joka laittoi silmät vuotamaan ja menemään automaattisesti kiinni, sekä repi lähes vaatteet pois päältä ja vaikeutti kuvien ottamista aivan älyttömästi. Irtosihan sieltä onneksi joukosta muutama otos ihan julkaistavaksi saakka ja näissähän näytän ihan inhimilliseltä, en siltä, että kamppailisin jäätymiskuolemaa vastaan hillittömässä tuulessa.Nämä meidän uudet toimistohuudit Kampissa saattavat muuten tulla aikasta tutuiksi syksyn ja talven myötä. Olihan sitä Toista linjaa jo tarpeeksi tuijoteltukin!

Nyt pakkailemaan! Mikäli haluat seurata meidän Junarose X Viking Line Vol 2. reissua, suosittelen laittamaan seurantaan meikäläisen Snapchatin (@plusmimmi) ja Junarosen Instagramin @junarosefinland, nappaan sen nimittäin haltuun pikimmiten! 🙂

Jakku – Blazer Zizzi (L) // T-paita – T-Shirt Violeta By Mango (XXL) // Laukku – Bag Urban Outfitters // Hame – Skirt Zizzi (L) // Sukkikset – Tights Zizzi (46-50) // Sneakers Adidas Foot Locker (9)
PlusMimmi Zizzi Asu DSC_0527 PlusMimmi Zizzi Asu DSC_0537 PlusMimmi Zizzi Asu DSC_0572Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

0

0 Comment

  1. Pakko udella sun huulipunan sävyä, niin pirtsakalta näyttää!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM