Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Etuoikeus auttaa!

Etuoikeus Auttaa

Sain äidiltä viikonloppuna jakamisen arvoisen linkkivinkin ja lauantaina kokosin Matin avustuksella heti kassillisen talvivarusteita vastaanottokeskukseen lahjoitettavaksi. Lahjoitustarpeen saa näppärästi katsastettua täältä ja meidän varastoista lähtee kiertoon mm. seuraavaa:

♡ Kahdeksan pipoa (naiset)
♡ Neljä kaulaliinaa (naiset)
♡ Viisi pipoa (miehet)
♡ T-paitoja (miehet)
♡ Kahdet hanskat (miehet)
♡ Yhdet lapaset (naiset)

Täytyy vielä käydä läpi nuo Matin t-paidat (niitä löytyy varmasti helposti ainakin 10 vähälle käytölle jäänyttä joutavaa yksilöä) ja merkata tuonne mitä meiltä on tulossa, sekä ilmoittaa Hopeaniemeen koska päästäisiin tuomaan kassillinen vaatteita paikan päälle. Ehkäpä tässä olisi meille oiva perjantai-illan aktiviteetti? Jos sinulta ei löydy sopivia vaatteita lahjoitettavaksi, voit kantaa kortesi kekoon toki lahjoittamalla Etuoikeus auttaa-pottiin täällä.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM