Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lauantain kolme kivaa!

Lauantain kolme kivaa DSC_0605
1. Ruusukultainen iPhone 6S, jonka tilasin pari viikkoa sitten Elisan verkkokaupasta ja eilen sen vihdoin sitten pitkän odotuksen jälkeen kotiin sain. Reilun kahdentoista tunnin varmuuskopion palauttamisen jälkeen ollaan oltu erottamattomat. Eilen postimies myös kiikutti minulle Zizziltä paketin, josta kuoriutui tuo kuvausrekvisiittana oleva niinikään ruusukultainen mekkoihanuus. Pikkujoulujen mekko-ongelma taisi juuri ratketa!

Lauantain kolme kivaa DSC_0594 2. Jyrki, joka aina vaan jaksaa olla niin ihana koira. Vaikka herättikin tänään jo puoli ysiltä ja karvanlähtöaika on päällä, silti tuon suklaamonnin seura piristää aina. Nyt se siirtyi tuosta sohvan käsinojalta nukkumaan sohvalle ja leipoo Marimekon tyynyistä itselleen parhaillaan makuupaikkaa. Awww!

Lauantain kolme kivaa DSC_06213. Suklaa, jota tänään tuli herkuteltua Lovechockin raakasuklaapatukoiden muodossa. Tuo pineapple/inca oli ainakin tosi hyvää, täytynee maistaa vielä tuota cherry/chiliäkin. Toisessa patukassa oli sisällä aforismi, toisessa rakkauskirje. Kuinka söpöä?!

Mekko ja raakasuklaapatukat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Toivon postausta Zizzin mekosta tai juhlamuodista muuten. Mekko talvihäihin olis etsinnässä plussakoossa. 🙂 Kivalta näyttää kyllä ruusukulta! 🙂

  0
  1. Toivottavasti saan kuvattua ton mekon päällä pian! ? Voisin taas tehdä jonkun ihanan mekkokollaasin jossain vaiheessa.

   0
 2. Nimetön says: Vastaa

  12 tunnin?! Itsellä kamojen siirtäminen vanhasta puhelimesta, ts. iCloudista, uuteen puhelimeen kesti Wifin yli max 10 minuuttia. Tunnin ehkä ymmärtäisin mutta puolta vuorokautta en. Miten toi on mahdollista?

  0
  1. Ehkä 10 000 kuvalla ja kolmellasadalla videolla saattoi olla osuutta asiaan. ? Ne tosiaan ilmestyi YKSI KERRALLAAN!

   0
 3. Mistä tollasen mekkoihanuuden oot löytäny? oon kans ihan ruusukulta huumas mutten viä omista mitään sen väristä?

  0
 4. Nimetön says: Vastaa

  Osaatko sanoa, mikä/ mitkä Zizzit myyvät tuota mekkoa? Näyttää tosi kivalta..

  0
 5. Tuota kirsikka-chilisuklaata on niin testattava!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM