Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Savoon!

Savoon

Vai pitäisikö sanoa, että Savvoon? Täällä sitä siis kaasutellaan kohti Kuopiota nelostiellä. Treffataan yhden aikaan vanhempani Kuopion keskustassa ja tarkoituksena on piipahtaa mm. silmälasiostoksilla tällä kertaa iskälle ja toivottavasti myös porukalla syömässä. Harmi, että lempparini Panza on maanantaisin kiinni, joten sinne ei Matti vieläkään pääse ja Urbanin lounaskin loppuu jo kahdelta. Veikkaan, että suunnataan siis tänään iltapäivästä Introon syömään.

Kuopiopäivän jälkeen siirrytäänkin sitten mökille, jossa Jykä on lomaillut jo kuudetta viikkoa Näinköhän se enää haluaa meidän matkaan, vai onko kotiutunut kesäkotiinsa vähän liiankin hyvin. Ei vielä tiedetä kauanko ollaan mökillä, mutta ainakin huomiseksi on luvattu (toivottavasti edelleenkin) hyvää keliä ja taitaa meitä kutsua laiturin nokka viimeistä kertaa tällä kesälomalla.

Mukavaa viikkoa sinne! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa! ♡

0

0 Comment

  1. Muistakee testata myös Urbanin lounas!:)

    0
    1. Nojoo! Sinne oisinkin halunnut, mutta oli tosiaan vaan kahteen asti auki. Eli päädyttiin sitten Introon, mutta ei kyllä haitannut! 🙂 Ei taideta ehtiä tällä reissulla enää keskustaan ja Urbaniin, harmittaa! Oon kuullut siitä niin paljon hyvää.

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM