Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Baltian roadtripin paras ravintola – Kurgo Villa Piparmünt

Nautittiin koko reissun parhaat ruuat Kurgo Villan Piparmünt-ravintolassa parin tunnin Hedon Spa:ssa kylpemisen jälkeen. Ravintola ei näyttänyt ulospäin mitenkään erikoiselta ja emme todellakaan tienneet mitä odottaa, mutta lautasilla annokset olivat kuin taideteoksia ja veivät kielen mennessään.

Peppi ja Jukka kehuivat paikan kampasimpukat parhaiksi ikinä ja vakuutuimme jokainen viimeistään perin pohjin naudan sisäfileestä, jonka kaikki neljä listalta valitsimme. Annokset olivat herkullisia ja tarpeeksi suuria. Jälkiruokia emme tällä kertaa testanneet.

Rankkasimme lopulta Piparmünt ravintolan pöperöt ehdottomasti koko reissun parhaiksi ja mietittiin jopa, että oltaisiin pysähdytty kotiinpaluumatkalla Pärnussa ihan vaan syömässä uudelleen samaisessa ravintolassa superherkullisen pihvin takia. Tänne on päästävä joskus vielä uudelleen!

Kurgo Villa
Papli Tänav 13
Pärnu

Kurgo Villa Piparmunt ravintola Parnu DSC_0954 Kurgo Villa Piparmunt ravintola Parnu DSC_0962Kurgo Villa Piparmunt ravintola Parnu DSC_0964 Kurgo Villa Piparmunt ravintola Parnu DSC_0963 Kurgo Villa Piparmunt ravintola Parnu DSC_0970 Kurgo Villa Piparmunt ravintola Parnu DSC_0972

Vierailu Kurgo Villan Piparmünt-ravintolassa toteutettu yhteistyössä Visit Estonian kanssa.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM