Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 19) – Sympathy For The Skin

Sain pari viikkoa sitten pomoltani lahjaksi paketin, josta paljastui tämä Lushin Sympathy for The Skin -voide (ja mansikkainen hierontapala, mutta keskitytään nyt tähän voiteeseen). Olenkin käytellyt tätä ihanaa banaania ja kaakaovoita sisältävää voidetta käsivoiteena ja tämä imeytyy ihoon ihastuttavan sukkelasti.

Minulta löytyy täyteläisempiä käsivoiteita muihin tarkoituksiin, mutta tämä on ehdottomasti käsivoide, jonka voi sipaista kesken kaiken käsiin ja se imeytyy sekunnissa (ainakin meikän melko kuivuuteen taipuviin räpylöihin). Tuoksukin on aivan ihana, hieman vaniljainen, mutta kuitenkin banaaninen ja Lushimaisen erikoinen.

☺☺☺☺+

Lush Käsivoide

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM