Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Pixel Skirt

Hyvää iltaa ystävät. Nyt niitä kunnollisia asukuvia sitten pukkaa ja niinkin tuoreesta asusta, kuin toissapäiväsestä. Kuteet oli tiistaina kivat ja näköjään nauratti myös Matin (hyvät) vitsit. Tuo harmaa neule tuntuu passaavan kaiken kanssa ja tulin myös siihen tulokseen, että nuo Violeta by Mangon t-paidat on tosi hyviä. Täytyy tilata sieltä muutama perus teeppari siis lisää.

Asun pikselihame on muuten ostoksia Lane Bryantilta New Yorkista, tai tarkemmin ottaen New Jerseyn puolelta Jersey Gardens outletista. Oli aika hyvässä alessa ja näytti kivalta. Kaivoin sen vasta ekaa kertaa päälle näin kesän kynnyksellä. Tuolta Lane Bryantilta löytyy loistavia alusvaatteita, mutta näköjään myös muitakin kivoja vaatteita. Meinasin muuten aikoinaan tehdä ohjeet tuonne Jersey Gardensille pääsemiseen, jos joku New Yorkin kävijä sellaisia kaipailisi, mutta eipä tuo taida olla myöhäistä vieläkään?

Asiasta toiseen, otteko kattoneet Suomen mm-pelejä? Tänään pitäisi taas jaksaa valvoa. On tullut kyllä katottua tähän mennessä jokainen peli ja välillä on ollut kyllä hermot hieman riekaleina. Jänskättää vähän että miten tässä käy. Vielä Leijonat ei oo ihan vakuuttaneet meikäläistä, mutta josko se vire sieltä vähitellen löytyis… Peukut pystyyn! 🙂

Neule – Cardigan New Look Inspire (UK24) // T-paita – T-shirt Violeta By Mango (XXL) // Koru – Jewelry &Bros // Hame – Skirt Lane Bryant (US18/20) // Leggins Piruetti (L) // Sneakert Nike Roshe Run (US9,5)
Plus size blogger Finland DSC_0014Plus size blogger Finland DSC_0009 Plus size blogger Finland DSC_0035

Translation: Tuesday’s outfit. Very basic and comfy!

Koru ja leggarit blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Kristiina says: Vastaa

  Osaisitko sanoa, millaiset koot noissa Mangon Violeta-malliston vaatteissa on? 🙂 Verrattuna vaikka Junarosen tai Zizzin kokoihin. Olis kiva tilata, mutta koot mietityttää.

  0
  1. On pienemmät koot. Mulle ei esim mahtunut niiden 52-koon haalari, vaan se oli sopiva Elsalle, joka on kokoa 48-50. Eli about kokoa suurempi pitää ottaa mitä normaalisti. 🙂

   0
 2. Noi pitkät villatakit on niiin in nyt, mietin että pitäisiköhän hankkia itsellekin…. Hyvän näköinen asu 🙂

  0
  1. Suosittelen.. Näppäriä monenlaisen asun kanssa! 🙂

   0
 3. Jersey Gardens kiinnostelee! Tee ihmeessä postaus aiheesta. Nimim. Nykin reissu suunnitteilla. 🙂

  0
  1. Jep, tämä pitää tehdä! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM