Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Meikkipussin uutuuksia!

Olen yrittänyt nyt muutaman kuukauden ajan napata kuvan meikkipussiini päätyvistä uutuuksista. Eli tässäpä tuotteita, jotka ovat päätyneet aktiivikäyttööni viime aikoina.

DSC_0026
Sephoran oma ”HD-puuteri” tarttui mukaan jo Prahasta. Normaalistihan en käytä puuteria meikissä, mutta välillä tuntuu, että sille olisi tarvetta. Tämä ei ihan vetele vertoja alkuperäiselle Make Up Foreverin HD-puuterille, mutta olen tykännyt tästä kuitenkin yllättävän paljon. Ja oli muuten aika rutkasti idoliaan edullisempi.

DSC_0030
Lorkun True Match-meikkivoide on suosikkini ja talven karistettua värin ihostani jouduin ostamaan tästä sävyn W1, jota normaaliin W3 meikkivoiteeseeni sekoittelen. Voi tulisipa jo aurinkokelit, niin pääsisin siirtymään takaisin pelkkään W3 meikkivoiteeseen ja kun rusketusta tulee pintaan oikein kunnolla on saatava käyttöön vieläkin tummempi W5.

DSC_0033
En oikeastaan tiedä miksi tämä MACin minttuinen huulikiilto oli lipsahtanut tähän kuvaan, mutta siis oikealla näette lempiripsarini tällä hetkellä. Olen tykännyt Lancômen ripsareista lähes poikkeuksetta ja tämä Grandiôse on aivan loistokamaa (vaikka kuulostaakin pitsalta) ja omaa vieläpä hieman erilaisen vinkuravarren. Macin mintusta glitterhuulikiillosta (Beautiful Moves) sen verran, että se kuuluu Cosmetics Lightness of Being-kokoelmaan ja näyttää kyllä ihan kauniilta huulilla. Aktiivikäyttöön kiilto ei kuitenkaan ole päässyt.

DSC_0036Taas mennään Lancômella, nimittäin uusilla merkin Shine Lover-kiiltopunilla. Sain eräästä pressitilaisuudesta matkaani tämän vadelmaisen pinkin (357 Fuchsia in Paris) ja tykkään! Kunnon kiilto on kieltämättä kivaa vaihtelua myös huulilla aika pitkään vietetyn mattaisemman aikakauden jälkeen.

DSC_0044
The Body Shopin Shimmer Cubet ovat pitkään olleet suosiossani ja tämä nelikko kuuluu melko uuteen kevään unikkosarjaan. Unikko-vartalotuotteet eivät olleet muuten yhtään minun juttu, mutta nämä meikit kyllä ovat. Usein meikissä huulipuna syrjäyttää tänä päivänä nopeutensa vuoksi silmämeikin, mutta onneksi on näitä paletteja, jotka motivoivat tekemään myös silmille jotain.

DSC_0048
CND:n Vinylux kynsilakkoihin tutustuin vasta näiden myötä. Lupasivat seitsemän päivän keston ja myös lupauksen lunastivat.

DSC_0102
Pinkki Beauty Blender meikkimuna on jo vanha tuttavuus, mutta uutena merkiltä on tullut tämä Beauty Blender Pure, joka sopii erityisesti herkälle iholle. Tykkään!

DSC_0117
Olen vannoutunut kulmapaletin käyttäjä ja kulmakynän käyttö on jäänyt minulta todella vähälle. Sain kuitenkin Zuii Orcanic -merkiltä tämän kulmakynän, joka on vähän varkain soluttautunut kulma-apajilleni. Tätä on kehuttu useammassakin blogissa ja olen ollut itsekin yllättynyt kuinka hyvästä tuotteesta on kyse.

DSC_0228
Luomiväripuolella tämä YSL:n ehkä hieman Naked-henkinen uutuuspaletti Variation on syrjäyttänyt muut ja nämä lämpimät nudet ja ruskeat pätyvät luomille usein sekä arki- että juhlameikissä.

DSC_0083
Tällä hetkellä ripsentaivuttimista on käytössä nämä Tweezerman-merkin Onyx Great Grip -taivuttimet. Vetävät vertoja jopa Shu Uemurille ja se on paljon se. Näitä näyttäisi saavan myös mm. apteekeista.

Löytyikö näistä kiinnostavia uutuuksia?

 Osa tuotteista blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM