Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Passi, hammasharja ja maitohappobakteerit – CHECK!

Minä matkustan paljon ja yhtä usein mukanani matkaavat maitohappobakteerit. Olen todennut, että maitohappobakteerivalmisteen nauttiminen kuuriluontoisesti muutama päivä ennen matkaa, sekä koko matkan ajan helpottaa vatsan sopeutumista usein melko erilaiseen bakteerikantaan kohteessa. Jopa kuukauden Intian reissun selvisin ilman vatsanväänteitä ja väitän maitohappobakteereilla olleen merkittävästi osuutta asiaan.

Maitohappobakteerit matkalle

Olen mukana Bella-blogien ja Orionin Biophilus -kampanjassa ja koska matkustan paljon valitsimme minulle testiin uudet Suomessa valmistetut Biophilus Travel maitohappobakteerit, jotka ovat räätälöity erityisesti juuri matkailijan tarpeet huomioon ottaen. Sarjasta löytyy niinikään maitohappobakteerivalmisteet päivittäiseen käyttöön (Biophilus Basic) mansikan ja sitruunan makuisena, sekä erityisen vahvana (Biophilus Strong).

Biophilus Travel maitohappobakteerivalmiste sisältää kahta maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG:tä sekä Bifidobacterium lactista. Makuna purutableteissa on mansikka ja tabletin voi nautiskella myös ilman vettä. Omaan suuhuni tabletti oli ainakin oikein miellyttävän makuinen. Se on myös laktoositon, gluteeniton ja maidoton. Pakkauksessa on 30 purutablettia ja tabletteja tulee nauttia 1-2 päivässä. Hintaa tuotteella on n.18€.

Maitohappobakteerit

Usein matka jännittää ainakin minua jo hieman etukäteen, meneekö kaikki hyvin, onko lento ajoissa, onko kaikki tarvittavat tavarat varmasti mukana jne. Koska olen varsinainen vatsalla stressaaja saattaa vatsani oireilla jo ennen reissua. Saatan usein myös sairastua juuri ennen matkaa/matkan aikana, koska stressitasot laskevat kohdallani lomalla niin merkittävästi. Yritän pitää huolta tietysti hyvinvoinnistani myös arjessani mm. miettimällä mitä suuhuni pistän, nukkumalla tarpeeksi ja liikkumalla, mutta haluan myös parantaa hyvinvointiani etenkin lomalla, siksi suosin maitohappobakteerivalmisteita.

Maitohapot

Haluan siis minimoida mahdolliset vatsaoireet kohteessa ja maitohappobakteerikuurin aloittaminen on muodostunut minulle tavaksi ennen reissuun lähtemistä. Välillä saatan vetää maitohappobakteeritabletteja kuuriluontoisesti kotonakin, mikäli liikkeellä on esim. vatsatautia, tai haluan muuten huolehtia erityisesti hyvinvoinnistani. Tiedän tyyppejä, jotka nauttivat maitohappobakteerivalmisteita päivittäin, mutta olen kokenut kuurin omaisesti nautitut maitohapot itselleni parhaaksi vaihtoehdoksi. Biophilus Travel toimiikin hyvin lisäapuna hyvinvointiin minulla ulkomailla.

Ja onhan minulla reissukin taas tulossa, jonne suuntaan maitohappobakteerit mukanani. Olin ajatellut, että käytän ylitöistä kertyneet vapaani ja otan äkkilähdön jonnekkin lämpimään, mutta päädyinkin pienen pähkäilyn päätteeksi nappaamaan lennot Lontooseen ja kohta nousenkin jo koneeseen kohti Lontoota. Lämmintä on onneksi luvattu sinnekin, sillä lämpötilat huitelevat jopa +25°C tietämillä! Palailen takaisin kotiin torstai-iltana, mutta eiköhän kuulumisia Lontoosta tule laitettua tänne blogiin jo ennenkin sitä.

Miten te huolehditte hyvinvoinnistanne arjessa? Entä kuuluvatko maitohappobakteerit vakiovarustukseen matkoilla?

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. […] vahvempaa tuotetta kaipaavalle sekä Travel-purutabletteja maailmanmatkaajille kuten meidän Mimmillemme. Apteekkipaniikkia harrastavalle tällainen pomminvarma nimikointi on mieleeni, kun tuotehyllystä […]

  0
 2. Hirveen jännä, että joku tykkää noitten mansikka-Travelien mausta, koska meillä koko apteekki piti sitä aivan kakan makusena (sensuroin ihteeni :D) ja ei se maku kyllä omasta suustakaan ihan äkkiä lähteny, piti litra juoda vettä ja purkka päälle ja silti äklötti.

  0
  1. Oikeesti? 😀 Erikoista, mun mielestä ne oli kyllä ihan ok! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM