Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Zizzi Ambassador

Yhteistyössä Zizzi

Joku tarkkasilmäinen saattoi huomata eilen sivupalkkiini ilmestyneen Zizzi Ambassador-bannerin ja kyllä, minut valittiin siis hiljattain Zizzin Suomen lähettilääksi. Ideana siis on, että postailen muutaman kerran kuussa Zizzi-aiheisia postauksia, esim. asukuvia, trendejä tai muuta mukavaa. Muita lähettiläitä minun lisäkseni ovat Emmi Ruotsista, Ditte Tanskasta, Cécile Saksasta ja Dionne Hollannista, aika kiva ja oikeasti inspiroiva porukka mielestäni.

Vierailin toissaviikolla Zizzin Jumbon myymälässä ja mukaan tarttui muutama eri asukokonaisuus, jotka meinaan teille pian esitellä. En omistanut vielä yhtään vaatetta Zizzin W.O.W -kokoelmasta ja kun takahuoneesta sattui vielä löytymään mallistoa, oli pakko päästä sovittelemaan. Ihastuin tähän hameeseen ja paitaan aivan hulluna, näyttää mielestäni päällä superhyvältä! Mikäli nämä vielä puhuttelee, suosittelen kiirehtimään kipinkapin Jumboon ja tiedustelemaan rohkeasti näitä asiantuntevilta myyjiltä.

Paita – Shirt Zizzi W.O.W (XL) // Hame – Skirt Zizzi W.O.W (XL) // Sukkikset – Tights Zizzi (46-50)
Zizzi WOW Zizzi W.O.W Zizzi WOW 3Zizzi WOW 2 Zizzi Wardrobe of wonders

Translation: I’m Zizzi ambassador from FInland, yay! Hope I will show you guys some cool styles. This OOTD is from W.O.W-collection and I love it! Other ambassadors btw are Emmi from Sweden, Ditte from Danmark, Cécile from Germany and Dionne from Netherlands.

Paita, hame ja sukkahousut blogin kautta saatu // Shirt, skirt and tights gifted.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Onko zizzin vaatteet muuttuneet trendikkäämmiksi/nuorekkaammaksi? Joskus kirjoitit ettet itse zizzin vaatteista pidä, ja että harvoin löytyy sieltä mitään.

  Eilen kävin jumbon zizzissä, ja minusta siellä oli aika kivoja juttuja nyt. Esim. Vaaleanpunainen nahkatakki.

  0
  1. On ehdottomasti muuttuneet, kuten näistäkin kuvista huomaa! Multahan ei ennen tammikuun Curve is Sexy-messujen Berliinin reissua löytynyt montaakaan Zizzin vaatetta (ainoastaan pari toppia, yksi kukkapaita jne.), mutta sieltä sain mukaani aikamoisen kasan kivoja Zizzin juttuja.

   Joo, totta, Jumbossa oli vaikka mitä kivoja juttuja! Iski oikein valinnanvaikeus. Löysitkö muuten jotain?

   0
 2. XXLWoman says: Vastaa

  Kiitos erinomaisesta Blogistasi ! Kuulut minun suosikkeihin ja toivottavasti saan lukea vielä monia hyviä juttujasi 🙂
  Hyvää kesää sinulle ja nautitaan elämästä & kesästä !

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM