Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Wedding Party

Hitsi että harmittaa, kun en saanut lauantaina häissä käyttämästäni asukokonaisuudesta yhtään parempaa kuvaa. No tämä iPhoneräpsy saa nyt kelvata. Olin siis tietysti etukäteen ajatellut, että ”häälookistani” olisi voinut napata kunnon asukuvat ennen lähtöä, mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun oltiin jo 10min aikataulusta myöhässä, minä kiirehdin autoon ja Matti juoksi vielä hakemassa sisältä unohtunutta korttia, hautasin koko idean.

Mikä siinä muuten on, että aina (ainakin meillä) juhliin lähtiessä tulee kiire, vaikka olisi kuinka kauan aikaa valmistautua? Niin kävi siis nytkin. Meikki ei meinannut onnistua, hiukset eivät kuivaneet ajoissa, hiki virtasi, suunnittelemani huulipuna oli hukassa, Matin paita piti silittää, kortti unohtui kotiin (tosin käytiin hakemassa), kynsilakan kuivaminen otti iäisyyden, kenkien soljet eivät tahtoneet mennä millään kiinni ja Jykän hoitolaukkukin oli omilla teillään, noin muutama asia mainitakseni. Normipäivä lähtöpaniikin osalta ennen juhlia siis ja molemmat loppupeleissä aivan nälissään ja raivoissaan. Onneksi päästiin jo juhlamodeen motarilla ja vedettiin banaanit kirkon parkkipaikalla pahimpaan nälkään. Ehdittiin siis ajoissa kirkkoon (4min jäi aikaa) ja koko hääpäivä ja ilta oli kyllä ikimuistoinen. ♡

Vihkiminen tapahtui siis Mäntsälän kirkossa ja tämä asukuva napattiin kirkon liepeillä olevia aittoja vasten. Minusta on muuten pari vuotta sitten otettu asukuva täysin tuossa samassa kohtaa, heh. Itse juhlat juhlittiin Kellokosken Juhlatalolla ja puitteet olivat kyllä tosi kivat. Päällä minulla oli se samainen Excuse My BonBonin mekko, mikä Wäiskissä muutama viikko sitten. Valitettavasti ilman nahkatakkia ei vielä tarennut, joten piti vetäistä JUNAROSE:n rotsi vielä mekon päälle. Aika kiva asukokonaisuus, vaikka itse sanonkin! 🙂

Mekko – Dress Excuse My BonBon (52/54) // Nahkatakki – Leather Jacket JUNAROSE (L) // Sukkikset – Tights Zizzi (52-56) // Sandaalit – Sandals Out from Under, Urban Outfitters // Laukku – Bag Marimekko
Haissa

Translation : Last saturday was my cousins wedding party. And this was my partylook. 🙂

Mekko, nahkatakki, sukkikset ja sandaalit blogin kautta saatu. // Everything except the bag gifted.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Vau, aivan ihana asu! Näytät tosi kauniilta 🙂

  0
  1. Kiitos Milka! 🙂 <3

   0
 2. No on todella kaunis asu. Sandaalit sopii hienosti tuohon lookkiin. Olet kyllä hyvän näköinen 🙂

  0
  1. Joo, näin mä totesin, että ne ei näytäkään yhtään pöllömmältä sukkisten kanssa. 🙂

   0
 3. Heissan!

  Annan yhden vinkin tuohon lähtöhässäkkään, vaikken itsekään ole mikään superajoittaja.
  Puolet murheesta hävisi, kun rupesin lakkaamaan kynnet edellisenä iltana. Toki edellisenä iltana voisi myös silittää miehen paidan ja laittaa vaatteet ja meikit asemiin seuraavaa päivää varten, mutta niin pitkälle en itse ole kehittynyt… 😛

  Kynnet sensijaan kestävät kyllä hyvänä seuraavaan päivään (itse lakkaan kynnet illalla viimeisenä ja menen lakkauksen jälkeen vain nukkumaan -muista pikakuivattaja!), ja hätätapauksessahan kynsiä voi korjata _hitusen_, jos jokin yksilö jostain syystä rehottaa aamulla. Korjailu ei aiheuta ”aarrghh, en voi koskea mihinkään tuntiin”-reaktiota, ja valmistautuminen on paljon stressittömämpää! 🙂

  P.s. kiva mekko!

  0
  1. Siis toi on aivan loistovinkki. Jotenkin se kynsihomma sotkee aina koko aamun aikataulun… 🙂

   0
 4. Ihana asu, oot todella kauniin näköinen ja nuo kengät on aivan upeat! 🙂

  0
  1. Kiitos Aino! Oli kyllä tosi ”oman näköinen” olo tuossa asussa. 🙂

   0
 5. Kauniit vaatteet kauniilla naisella!

  0
  1. Voi kiitos kaunis! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM