Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hyvä viikko!

Tämä viikko on ollut hyvä. Kotiinpaluumasennus alkaa olla vähitellen selätetty ja kohta lähdetään Bella-porukalla vielä risteilemään ja viettämään Bellan 3v synttäreitä! Tässäpä muutama kuva ja tarina tältä viikolta.

viikko

Jykä siirtyy aina nykyään aamulla yläkertaan nukkumaan sängyn vieressä olevalle tyynylleen. Ollaan vältelty Jyrkin päästämistä sänkyyn aina, mutta jossain vaiheessa homma alkoi lipsumaan ja koissu pääsi petiin. No karvanlähtöaika palautti mopsin omalle paikalleen ja tuon tuhisijan vierestä on kyllä aina kiva herätä.

Yhden päivän meikki. Olen koukussa tuohon huulipunaan, se on MACilta ja nimeltään Reel Sexy.

Se tunne, kun avocadon kivi on aivan mini! Avocado-tomaattileivät tekivät siis myös tällä viikolla paluun elämääni. Nams.

viikko kopio

Peppi soitteli minua kahtena päivänä tällä viikolla sushille, kunnes torstaina vihdoin saatiin aikataulut sopimaan ja treffattiin työpäivän jälkeen Hanko Sushissa. Pivon Cityshopparista löytyi hyvä etu Hanko Sushiin, jolla sushilajitelman ostaja sai 8kpl lohiuramakia veloituksetta. Oli hyvää!

Käytiin yhtenä iltana juoksentelemassa taas tuolla Nummelan harjulla. Jykä kirmasi innoissaan hiekkamäkiä ylös ja alas. Auringonlaskukaan ei ollut hassumpi.

Uudet arskat Monkista. Kustansivat kympin ja pelastivat päivän.

viikko kopio 2

Parasta Nummelassa on ehdottomasti tuo harju ja siellä tuleekin melkein pyörittyä päivittäin. Tämä koirankusetusselfie on otettu iltalenkillä metsässä samoin kuin tuo metsäkuva. Aivan parasta ja maailman rentouttavinta.

Eilen päädyttiin parin muuttujan jälkeen Matin kanssa koko illaksi muuttoavuksi ja kotiuduttiin operaatiosta vasta puolen yön pintaan. Avattiin samalla myös picnic-kausi Mäkkäripiknikillä uuden kämpän sisäpihalla, heh. Hauska ilta, vaikka onhan tuo muutto aina oma projektinsa.

Nyt alla onkin hyvin nukuttu yö ja aika kerätä kamat kasaan kohti risteilyä. Palataan asiaan!

Toivottavasti sielläkin on takana kiva viikko! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Laura K. says: Vastaa

    Sulla on kyllä mielettömät kauniit kasvot! Ja tuo tokan kuvan huulipunasävy käy sulle kyllä tosi hyvin 🙂

    0
    1. Kiitos kovasti Laura. Tuo huulipuna on ihan tämän hetkisiä lemppareitani! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM