Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lumoan-mekkoja plussakoissa!

Tämä viikko on mennyt taas omanlaisessaan hässäkässä ja kaiken muun ohjelman lisäksi torstaina päädyttiin Elsan kanssa vähän mekkomalleiksi. Lumoan-merkin nettikauppaan otettiin kuvat uusista plussamekoista, joiden suunnittelussa ollaan oltu kevään mittaan melko kiinteästi mukana. Idea mekkoihin lähti joku aika sitten Elsalta ja kas kummaa, kohta soviteltiinkin jo protoja toimistolla. Näin se homma etenee, kun laittaa hihat heilumaan!

Sain torstain kuvauksista mukaani tuon vihreän ihanuuden ja olen käyttänyt sitä siitä saakka joka päivä, jopa eilen illalla Helsingin Casinolla. Mekon ihana keväisen vihreä väri, tuo kauluksen kaunis pitsi, sopiva mitta ja vieläpä päällä äärimmäisen mukava matsku, tässä on oikeaa lempivaateainesta. Mekot tulevat myyntiin Lumoan nettikauppaan ensi viikolla ja nyt saatavilla siis ekaa kertaa myös kokoja 48, 50 ja 52! Jee! 🙂

LUMOAN DSC_0235 LUMOAN DSC_0257 LUMOAN DSC_0275 LUMOAN DSC_0282 LUMOAN DSC_0290 LUMOAN DSC_0294

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Mä oon käyttänyt jo kumpaakin, ihan mahtava arkimekko/työmekko/mikävaan mekko. Pe oli töissä sininen (taisitkin ehkä huomata :D) ja la olin tuossa keltaisessa ja farkkutakissa liikenteessä 🙂

  0
 2. Oiku ootte nätteinä!! ♥_♥

  0
  1. Kiitos Noora! <3

   0
 3. Tosi mahtavaa, että Lumoan lähti tekemään plussamallistoa. Mitkä koot teillä on kuvissa päällä? Vastaavatko näiden koot hyvin normaaleja vastaavia kokoja?

  0
  1. Elsalla on koko 50 ja minulla 52. Nyt nämä löytyy myös nettikaupasta! 🙂 Vastaavat aika hyvin joo kokoaan.

   0
   1. Kysisin vielä onko tuo edessä oleva Y:n mallinen sauma häiritsevä Iiris mekossa? Kun se tuntuu osuvan ainakin itsellä tuohon vatsan paksuimpaan kohtaan. 🙂 Kiitos vastauksesta!

    0
    1. Hei, minua ei ole kyllä häirinnyt! 🙂 Se tulee itse asiassa vähän ylemmäs ainakin itselläni kuin ihan siihen paksuimpaan kohtaan.

     0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM