Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 17) – Swiss Eyes kosteuttavat silmätipat

Minulla tulee (yllätys yllätys) oltua melko paljon tietokoneella ja tuijotettua ruutua päivän aikana tunti jos toinenkin. Usein silmissä on pitkän päivän jälkeen tunne, kuin niissä olisi hiekkaa ja tätä helpottamaan työpöydälleni on muuttanut pullo Swiss Eyes silmätippoja. Laitan tippoja noin kerran päivässä ja eron on huomannut kyllä heti, silmiä ei enää kaiherra, eikä ne myöskään punoita entiseen tyyliinsä. Minullahan silmät tuppaavat nimittäin myös kuivamisen lisäksi punastumaan helposti, varsinkin kun otan alkoholia, joten täytynee testata näiden silmätippojen punaisuutta neutraloiva vaikutus joku kerta myös alkoholin vaikutuksen alaisena. Olen ollut tippoihin tosi tyytyväinen ja tämä olikin ensimmäinen kosketukseni Swiss Clinicin tuotteisiin. Suosittelen!

☺☺☺☺½

SwissEyes silmatipat

Translation: I use these eye drops everyday because my eyes are so dry that I need to moisturize them.

Silmätipat blogin kautta saatu / Eye drops gifted.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.