Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tuunasin LivBoxin – löytäjä saa pitää! ( + alekoodi )

LivBox on varmasti konseptina jo monelle teistä entuudestaan tuttu. Tämä yllätyksiä sisältävä kauneuslaatikkohan putkahtaa siis ennakkoon tilattuna postilaatikkoosi aina kerran kuussa. Boksissa on sisällä kosmetiikkaa ja kauneusjuttuja laidasta laitaan. Välillä mukana on myös muita etuja, kuten alennuskoodeja tai muuta mukavaa.
Roosanauha LivBoxKun LivBox haastoi minut kolmen muun Bella- ja Re:fashion-bloggaajan kanssa tuunaamaan lokakuun Roosa nauha-LivBoxin, olin ideasta superinnoissani!
LivBox Lokakuu 2014
Lokakuun alussa ilmestynyt LivBox piti Roosa nauha-teeman mukaisesti sisällään ainoastaan vaaleanpunaisia tuotteita. Boksista löytyi omasta takaa OSiS+ Glamination-hiuslakka, Aco:n Face Young -päivävoide, BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp -shampoo ja Rose Oil-öljyhoito sekä LUMENE:n Arctic Sand-kynsilakan Roosa nauha-sävy. Lisäksi Lokakuun LivBoxissa oli tilauskoodi kuukauden ilmaiseen Me Naiset-lehden digiversioon ja lahjoitettiinpa jokaisesta LivBoxista vielä 1€ Roosa nauha-keräykseenkin! LivBoxin omaan Roosa nauha-keräyspottiin pääset lahjoittamaan suoraan myös tästä.
PlusMimmi tuunaa LivBoxin Hankin tuunaamaani boksiin sujautettavaksi edellä mainittujen tuotteiden lisäksi Minna Parikan suunnitteleman vuoden 2014 Roosa nauhan, vaaleanpunaisia Roosa nauha-kynttilöitä, hieman herkkuja Geisha-konvehtien ja sydäntikkareiden muodossa, sekä saippuakuplia. Omista kosmetiikkajemmoistani tuunaamaani boksiin päätyivät myös NCLA:n vaaleanpunaiset kynsitarrat ja Beautyblender-merkin pinkki kulttimainetta nauttiva meikkisieni, jonka olen ostanut tovi sitten ulkomailta (huhujen mukaan näitä saa onneksi pian myös Suomesta!).

I love me -messut 2014
LivBox lahjoitti lisäksi tähän erikoisboksiin vielä kaksi lippua ensi viikonlopun I love me-messuille. LivBox löytyy messuilta osastolta 6h118 ja ohjelmassa viikonlopun aikana on mm. pikakampauksia ja vartalomaalausta.

DSC_0191
Leikkelin lehdistä pinkkiin teemaan sopivia palasia ja boksin ulkoasu alkoi hiljalleen muotoutua. Rakastan lehdistä leikkelyä, se on jostain syystä minusta aivan äärimmäisen terapeuttista ja aina kun vaan mahdollista, toteutan kaikki sopivat projektit näin. Tiesin siis heti, että koristelen myös LivBoxin tähän tyyliin! 😀
LivBox tuunaus
Täytin boksin pinkeillä asioilla…
Sydankortti
Sujautin mukaan kortin…
sinettiJa sinetöin tuunaamani LivBoxin sydäntarralla. ♡
Tämä uniikki Roosa nauha-LivBox odottaa löytäjäänsä paikassa, josta vihjeen ilmoitamme huomenna Instagramissa. Seuraa siis @bellablogit ja @livboxfi -Instagrameja ja tämä boksi voi olla sinun. Löytäjä saa pitää! ♡
Pssst. Tänään ja huomenna tiistaina saat koodilla Plusmimmi 20% alennusta joko jatkuvan tilauksen ensimmäisestä LivBoxista tai kolmen kuukauden määräaikaistilauksen kokonaishinnasta. Kannattaa hyödyntää tämä etu TÄÄLLÄ! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Ihana idea ja upea tuning. 🙂

    0
    1. Voi kiitos Jonna, tätä oli kyllä tosi kiva tehdä! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM