Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – New bag & shoes

Pysähdyttiin lauantaina matkalla Helsinkiin nappaamaan meikälle asukuvat motarin varteen (oikeesti pysähdyksen syy oli äkillinen vessahätä, mut asukuvat hoituivat näppärästi siinä samalla). Mentiin siis Matin kanssa hoitamaan asioita isolle kirkolle, kierrettiin mm. Forumissa (Union Five avasi liikkeen pohjakerrokseen, jiiihaa!!), Marks & Spencerillä (sovitin yhtä parkaa ja neuletta, mutta en ostanut mitään), Aleksanterinkadun Objectilla (piti ostaa sieltä eräs JUNAROSE-asia, mutta ne olikin loppu, buu) ja mm. Tigerissä ja Lindexillä hakemassa tarvikkeita yhteen huippuun kamppikseen, jonka julkaisen myöhemmin tänään. Sitten piipahdettiin vielä syömässä 10€ hampparit Hard Rock Cafessa ja tarkastettiin josko leffassa olisi mennyt sillä hetkellä jotain meitä kiinnostavaa. Eipä mennyt, joten päätettiin hurauttaa suoraan takaisin kotiin ja Game of Thronesin pariin (neljäs kausi jo meneillään).

Asu noudattaa tätä viime aikojen linjaa aika tosi perusteellisesti. Uutena kuvioissa kuitenkin nuo Rosherun-lenkkarit, joita metsästin Pariisista, mutta kokoni oli loppu. Yritin tilata niitä jo kerran netistä, mutta vaikka jäljellä oli tasan yksi pari kokoani, joku muu ehti ensin. Tilasin ne sitten parin viikon taistelun jälkeen Saksasta ja saapuivat minulle viime viikolla. Tuo Rosherun on maailmanhistorian mukavin kenkä, pieksee jopa Air Maxit. Jostain syystä mustille kengille oli tarvetta, nyt voin heittää ne VANSin Slip Onit vihdoin menemään! 😀 Toinen minulle uusi asia on tuo MBMJ laukku, jonka ostin Blingiltä niin ikään viime viikolla. Nyt on sitten pienempikin nahkalaukku, ettei tartte aina koko elämää mukanaan raahata. Harmi vaan läppäri ei tuonne mahdu (ehkä ihan hyvä) joten työpäivinä mennään sitten lisäksi kangaskassin kera.

Takki – Jacket 2nd hand (F21, 1XL) // Korvikset- Earrings Berliinistä // Mekko – Dress ASOS (UK22) // Leggings Piruetti (L) // Laukku – Bag 2nd hand (MBMJ) // Sneakers Nike Rosherun (US9,5)
PlusMimmi Plus Size Blog PlusMimmi Plus Size Blog 2 PlusMimmi Plus Size Blog 3

Jotenkin näistä kuvista tuli ihan tosi kivat. Omat lempparit hetkeen!
Mitä tykkää raati? 🙂
Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

  1. No tykkään! ♥

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM