Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Astetta mukavampi maanantai!

Ketä yllättää tieto siitä, että olen taas hieman myöhässä koulutehtävieni kanssa… Olen vääntänyt erästä stailaustehtävää eilisen ja tämän illan ja vielä on tekstit kirjoittamatta. No onhan tässä vielä pari tuntia aikaa palauttaa tehtätä (eli viimeinen palautus on TÄNÄÄN!) HUH!

Eilen en ehtinyt siis blogia päivittelemään, mutta nyt tyrkkään teille videon, jonka kuvasin viikko sitten spontaanisti Viking Gracella hytissä hengaillessani ja löysin tänään päivällä puhelimestani. Tuon tyyppisiä maanantaita viettaisin mielelläni vaikka joka viikko! Kattavampi postaus tuosta reissusta pian (kuvat on jo valmiina, tekstit uupuu sieltäkin, heh) olkoon tämä vaikka esimakua! Mutta nyt äkkiä takaisin koulujuttujen pariin, kyllä musta vielä pukeutumisneuvoja tulee! 😉

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM