Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HOT OR NOT – SKORT

Toisilla meistä on varmasti vielä ihan tuoreessa muistissa housujen ja hameiden yhdistelmät, housuhameet, mutta tällä kertaa pinnalle puskevatkin skortit, eli shortsien ja hameen sekoitus. Takaa skortit näyttävät yllätys yllätys shortseilta ja edestä puolestaan hameilta.

En itse omista vielä yhtäkään skorttia, mutta nyt taitaisi olla se hetki kun vaatekaapissa olisi skortin mentävä kolonen. Vai olisiko sittenkään? Ehkä jätän suosiolla tämän trendin kuitenkin tällä kertaa muille? Plussakoossa skortteja on saatavilla toistaiseksi vielä melko vähän, saapa nähdä mihin tilanne kehittyy ja hairahdanko hankkimaan itsekin moisen.

Skort

Skort – New Look Inspire // Skort – New Look Inspire // Skort – Simply Be

Skort HOT or NOT?

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Plussa minäkin says: Vastaa

  Toinen plussakoissa vähäisesti edustettu vaate on kevytuntuva. Ainakaan vaaleita ja lyhyitä, jakkumittaisia, ei ole edes koossa 46 oikein missään!

  0
  1. Oho, ootkos tsekannut Joutsenen valikoiman? 🙂

   0
 2. Ei oikein iske. Siitä saa kiittää vuoden takaista villitystä, jolloin oikeasti jokaisella muotibloggarilla oli Zarasta hankittu skort! Kuvat ovat syöpyneet verkkokalvoille ja vieläkin kavahdan nähdessäni kyseisen vaatekappaleen.. 😀
  Vaikka tuohan olisi kyllä ihan käytännöllinen!

  0
  1. Joo, muistan kyllä sen! 😀

   0
 3. Mulla oli just eilen kyseinen vaate päällä 🙂 Mä tykkään kyllä paljon!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Jes, meikän kaapista ei vieläkään löydy skorttia. Ei siellä tosin tilaa olisikaan 😀

   0
 4. Tykkään. Ei tarvitse tuulisella ilmallakaan pelätä, että torttu vilahtaa. 😉

  0
  1. Sinäpä sen sanoit! 😀

   0
 5. Mä olen jo vähän aikaa ihaillut muilla näitä, mutten ole uskaltautunut itse ostamaan – taidan olla hitaasti syttyvää sorttia! 😀 Silti liputan ehdottomasti puolesta, ja olen aika varma, että omaankin kaappiin vastaava ilmestyy jossain vaiheessa! Esim tuo kollaasin keskimmäinen olisi ihan mun näköinen 😉

  0
  1. Näin on! Se on kyllä ihan sun näkönen. Mullakin tämä vielä harkinnassa… 😀

   0
 6. Tuohan on aivan hemmetin hottista! Voin niin kuvitella nuo ihanuudet päälleni joidenkin värikkäiden sukkiksien kanssa – nuohan ihan parhaalla mahdollisella tavalla hävittää ne masuröllykät, mutta kuitenkin onnistuu korostamaan sitä treenattua persettä. 😀

  Miten olenkin onnistunut missaamaan nämä ihan kokonaan – kiitos! Pitääpä katsoa, josko näitä jostain löytyisi!

  0
  1. Juurikin näin! ;D

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM