Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pala Pariisia lounaaksi!

Ei, minä en nautiskele täällä tällä hetkellä patonkia, ankkaa, etanoita tai muita ranskalaisen keittiön antimia lounaaksi, en edes macaron-leivoksia, mutta kovasti hyvillä mielin olen, sillä ostin juuri lennot Pariisiin! 🙂 Lähdetään Pepin kanssa katsastamaan Jay-Z ja Beyonce Pariisiin syyskuun puolessa välissä ja samalla vietetään tyttöjen kesken pitkä viikonloppu Pariisissa. Minä näen Jay-Z:n jo kolmatta kertaa. Olen nähnyt herran niin Lontoossa, Tukholmassa kuin nyt vielä Pariisissakin (parempi ois nyt siis, ettette pirulaiset mene Beyoncen kanssa eroamaan ja perumaan koko keikkaa, huh) ja odotan kyllä keikkaa innolla!

Tuli tässä mieleen taas eräskin ilta, kun meiltä Pepin kanssa vuosia sitten kysyttiin että ”onko teitä isokin porukka tulossa?” ja vastaus kuului topakasti ”On! … Me kaks!” Eli samalla linjalla vedetään varmasti tuo viikonloppu Pariisissakin. Kun päälliköt saapuu paikalle, olipa sitten kyseessä tanssilattia tai uima-allas, härdelliä ei varmasti puutu, semmoset sankarit yleensä ollaan kun tuolla mennä touhotetaan ympäriinsä. Pitkästä aikaa yhteistä reissua kyllä odottelen. Niin ja onhan se Pariisikin vaan aina yhtä huippu kaupunki!

Pariisi 2013 Laduree Macarons Eiffel 2013

Kuvat viime marraskuussa äitin kanssa heitetyltä Pariisin reissulta. 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Oi jösses, turhaa varmaan sanoa, mutta sanon silti:nauttikaa! Munkin puolesta 😀

  0
  1. Ja mehän naatittiin! 😉

   0
  1. Pariisi on kyllä huikee! 🙂

   0
 2. Oih! Syksy starttaa ihan eri tavalla kun on jotain ihanaa mitä odottaa 🙂 Toiset menee kattoo Jay-Z:tä ja Beyoncea, toiset raataa töissä, meniköhän nallekarkit ollenkaan tasan, hih 😉

  Kivaa päivänjatkoa!

  0
  1. Haaa, keikka oli kyllä mahtava ja on sullekin onneksi varmasti jotain ihanaa ja odottamisen arvoista luvassa! 🙂

   0
 3. Oioi, minäkin oon menossa Beyoncen konserttiin ja en malta odottaa! Fiilistelen kummankin musiikkia spotifysta päivittäin. Itsekin täällä toivon, ettei B ja J menisi eroamaan! 😀 Tosin ihan hyvältä vaikuttaa ainakin VMA:n perusteella. 🙂

  0
  1. Jep. Keikka oli kyllä onnistunut. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM