Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yllätyssynttärit!

Voi elämä! Meikäläistä huijattiin eilen ihan totaalisesti! Oltiin siis sovittu Pepin kanssa, että mennään kahdestaan syömään More To Love:n 5v kunniaksi ja samalla juhlistetaan vähän minun viime sunnuntaisia kolmekymppisiä. No eilen olin sitten sovitusti seiskan pintaan Helsingissä ja Peppi ilmaantui paikalle. Mulla ei ollut tässä vaiheessa mitään hajua minne ravintolaan ollaan menossa ja Peppi johdattikin minut yhteen lemppariravintoloistani, nimittäin Forumin O’Learysiin, jossa näin jo kaukaa Matin ravintolan perällä pöydässä istumassa. Saatoin siinä sitten spontaanisti mm. haukkua Pepin idiootiksi tuossa järkytystilassani ja tulihan siinä tippa linssiin, kun paikalla oli kymmenisen tyyppiä aina lapsuudenystävästä bloggaajaystäviini synttäreitäni juhlistamassa! Varmaan ensimmäiset puoli tuntia olin ihan shokissa, kädet tärisi ja ihmettelin vaan että mitä hittoo, tapahtuuko tämä ihan oikeasti! 😀

Hauskintahan siis oli se, kun Matti tosiaan oli heittänyt minut juuri varttia vaille kuusi Nummelassa bussille, jonka jälkeen oli kiirehtinyt postiin hakemaan pakettia (jonka olin siis hetki aiemmin keksinyt että Matin pitää vielä postista hakea), syöksynyt kotiin suihkuun ja lähtenyt hullulla kiireellä ajamaan Helsinkiin, jotta ehtisi seiskaksi paikalle. 😀 Nyt jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt kyllä tajuta monestakin asiasta, että jotain on tekeillä, mutta saivatpa näköjään kerrankin huijattua minua, yleensä kun olen aikamoinen Sherlock mitä ylläreihin tulee.

Yllatyssynttarit
Minä ihan shokissa ja järkyttyneenä juuri paikalle saapuneena.
yllarisynttarit2
Huh, HOW OLD AM I? Kieltämättä nämä juhlat oli vähän Sweet 16-henkiset, mutta todellisuudessa totuus taitaa olla 30. 😀

Tilattiin siinä sitten sapuskaa ja ite otin tälläkin kertaa burgerin. Mulla meni itse asiassa ihan pasmat sekaisin tuosta yllätyksestä, enkä osannut oikein toimia tuolla, siinä tarjoilija jo kyseli mitä haluan niin en ollut edes ehtinyt vielä listaan tutustumaan. 😀
yllarisynttarit4
Sain myös ihan huippuja lahjoja, mm. päiväretken Serenaan Pepin kanssa, joka tietty huipentuu yöhön king size bedissä Klaus K:ssa. 😀 Meidän edellinen vesipuistoreissu Visbyyn oli omanlaisensa kokemus, joten näinköhän tuolta Serenasta hengissä selvitään…

Paikalla oli myös tietty pari synttärikakkua ja saattaa olla, että Peppi vahingossa puhalsi tuosta nuo kynttilät hädissään, kun huusin, että nyt se steariini valuu kakkuun! 😀 En ehkä kestä! Oli niin sairaan hauska ilta ettei hetkeen!
Mimminsyndeasu
Meikäläisen juhlalookki. Tuon kasvokuvan lähetin alkuillasta työkamulleni Elsalle, joka lähetti jotain auringonpistoskuvia itsestään sängyn pohjalta (IHME HUIJARIT!!) ja tuo mekkokuva puolestaan on Forumin parkkihallista, josta lähdettiin puolen yön jälkeen ajelemaan Matin kanssa kotia kohti.

Huh huh mitkä kekkerit, olen ihan pyörällä päästäni edelleen! Kiitos vielä kaikille, jotka tulitte paikalle, oli aivan superia! <3 Niin ja iso kiitos Pepille järkkäilystä, panokset ensi vuotta silmällä pitäen on näköjään asetettu aika korkeelle…

Ps. Instagramista löytyy lisää kuvia hashtagilla #mimmi30 😀

0

0 Comment

 1. Minnipinni says: Vastaa

  Myöhästyneet onnittelut kaunis Mimmi 🙂
  Ihania ystäviä sinulla.
  Mistä on tuo ihana mekko, joka näkyy parkkihalli kuvassa?

  0
  1. Kiitos, oli kyllä huiput juhlat! 🙂

   Mekko on 2nd hand, mutta alunperin IGIGI:n (Jenkeistä).

   0
 2. Onnea! Tosi magee mekko!

  0
  1. Kiitos 🙂 IGIGI:n mekko!

   0
 3. Emmi L. says: Vastaa

  Aivan ihanan kuuloiset juhlat 🙂 Tollaiset on aivan parasta! Ja oot näyttänyt aivan upealta 🙂

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Ne oli parhaat synttärit hetkeen 🙂

   Kiitos!

   0
 4. Ihan huippu ylläri! 🙂 Todella kaunis asu! Istuu sinulle todella hyvin ja on imarteleva, mistä se on? 🙂

  0
  1. Voi kiitos 🙂 Mekko on IGIGI:n, Jenkkimerkki, mutta olen ostanut tuon käytettynä.

   0
 5. Marjut Laitinen says: Vastaa

  Ihanan väristä luomiväriä. Mitäs se on? Ja mekko on kyl nätti ja näytät superkauniilta.

  0
  1. Kiitos kovasti 🙂 Luomilla taisi olla Bed Headin luomiväriä. Vuosia vanha. Kiitos! 🙂

   0
 6. Huhhuh mikä mieletön kaunotar taas siellä! Toi mekko on aivan upea sun päällä. 🙂

  0
  1. Voi apua, jopas nyt kehutaan! Kiitos kovasti 🙂

   0
 7. Heidi. P says: Vastaa

  Upee mekko ja onnittelut näin jälkikäteen.

  0
  1. Kiitos! (:

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM