Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MORE TO LOVE VIIS VEE!

On kyllä hullua ajatella, että tasan viisi vuotta sitten perustettiin Pepin kanssa vähän läpällä More To Love -blogi. Mihin kaikkialle sitä tuon aivoituksen myötä ollaan oikein päästykään! Takana on siis minullakin jo viisi vuotta bloggaajan uraa ja aika monta vuotta tämä harrastus on tuonut leivän pöytään ja myös voin leivän päälle. Meillä on ollut viiden vuoden aikana osakeyhtiötä ja toiminimeä, on matkustettu vaikka missä, tehty erilaisia yhteistöitä, kirjoitettu lehteen, oltu telkkarissa ja lehdissä, saatu erilaisia työtarjouksia yms.

Viidessä vuodessa ollaan tietysti muututtu molemmat, olinhan minäkin blogin alkuaikoina juuri täyttänyt vasta 25, opiskelijavaihdossa Sloveniassa, sinkku ja mitä vielä. Takana oli ehdottomasti paras kevät hetkeen ja kylläpä jos joku olisi silloin 25-vuotiaalle Mimmille kertonut minkälaista pyöritystä seuraavat viisi vuotta elämässäni tulevat olemaan, niin olisinpa ehkä nauranut ja jättänyt moiset horinat omaan arvoonsa. Mutta niin vaan on päässyt käymään, että ollaan molemmat päästy toteuttamaan unelmiamme ja välillä on ollut pakko nipistää toinen toisiamme, että voiko tämä olla edes totta. Ollaan opittu se, että itseensä ja omiin kykyihin saavuttaa mitä tahansa pitää jaksaa uskoa ja sydäntään kuunnella. Ollaan myös opittu, että jossain vaiheessa on myös aika lopettaa. Siirtyä eteenpäin.

Omalla kohdallani bloggaamisen loppua ei vielä ainakaan toistaiseksi näy, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä tässä elämässä tulee tapahtumaan. Ei tiedetty viisi vuotta sitten, eikä tiedetä tänäkään päivänä. Mutta se tiedetään kyllä molemmat, että unelmoida saa ja pitää, mutta harkitusti, unelmilla on nimittäin toisinaan vaarana myös toteutua!

MoreToLove

Tämä kuva meistä on keskiviikolta, kun juhlistettiin Babylipsin rantautumista vihdoin Suomeen. Itse olenkin raahaillut noita huulirasvoja reissuiltani, mutta elokuusta asti niitä saa myös Suomesta. Jee! Hei ja huomatkaa meikällä jalassa ne hankkimani Birkkarit! Nehän siis julistettiin ihan virallisesti myös NYT-liitteen toimesta trendikkäiksi! 😉

Tänä iltana me juhlistetaan Pepin kanssa More To Love:n viisivuotispäivää, syleillään siis, jos törmätään. MTL never forget! <3

0

0 Comment

 1. Hieno juttu teille! Olette uskaltaneet tehdä töitä unelmienne eteen!

  0
  1. Kiitos 🙂 Voin kyllä suositella lämpimästi jokaiselle!

   0
 2. Heidi. P says: Vastaa

  Onnea kovasti! Oon seurannut teitä tovin, kun kaveri suositteli ja samoin oon nähnyt teidät aikanaan Jyväskylässä, kun Markus Selin oli myös. Te ootte huippuja, saa vinkkejä tällainen 160 cm tossut jalassa ja pyöreä plus-koon typykkä 😉

  0
  1. Kiiitos 🙂 Ihana, mahtavaa että ollaan inspiroitu! 🙂

   0
 3. Onnea Mimmi 30 v :)!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM