Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesän käytetyin kolmikko!

Saan blogin kautta testiin aika paljon kaikenlaisia hiustuotteita, mutta vain murto-osa päätyy lopulta todellisiksi lemppareiksini ja ihan oikeasti käyttöön. Ne ”ihan ok”:t lahjoitan kokeilun jälkeen suoraan eteenpäin, eivätkä ne täällä yleensä palstatilaa saakaan, mutta toisiin taas ihastun niin, että ne päätyvät ostoslistalleni asti myös tulevaisuudessa. Oma HG-listani hiustuotteiden osalta pitää sisällään tuotteita eri hintaluokista, sillä sen jos minkä olen oppinut, on ettei hinta välttämättä aina tarkoita sitä parasta tuotetta. Ainakaan minun hiuksille.

Tässä kevään ja kesän käytetyin kolmikko hiusten muotoilutuotteista
parhaat hiustuotteet

TREsemmé Instant Refresh -kuivasampoo
Vaikka yleensä kampaajana luotan kampaamotuotteisiin markettituotteita enemmän joudun välillä myöntämään, että markettituotteistakin löytyy tänä päivänä aikamoisia helmiä. Yksi uusi lempparini on tämä TREsemmén kuivasampoo, joka freesaa hiukset älyttömän näppärästi silloin toisena tai kolmantena pesun jälkeisenä päivänä. Nykyään itse asiassa mietin, että kuinka olen edes pystynyt elämään vuosikaudet ilman kuivasampoota, nämähän tulivat nimittäin markkinoille vasta noin viitisen vuotta sitten. Tässä tuotteessa plussaa myös lähes värittömästä suihkeesta, vaaleat kuivasampooläikät kun tuntuvat olevan monen tummahiuksisen ongelma.

L’oréal Professionnel Wild Stylers Next Day Hair -suihke
Minun hiusten ongelma on se, että puhtaana ne tuntuvat ihan liian liruilta ja ”liian puhtailta”, joten siksipä suosin suolasuihkeita ja muita tuotteita, jotka antavat hiukseen vähän rakennetta ja helpottavat niiden käsittelyä. Tämä Next Day Hair-suihke on ihan uusin lempparini, tällä nimittäin saa hiuksiin sen tunteen mitä juhlien jälkeisenä aamuna usein edellisen illan kampauksen jäljiltä on, eli sitä muotoiltavuutta ja ”karheutta”. Onneksi samaa juhlien jälkeistä tunnetta ei tule kuitenkaan pääkopan sisälle, heh heh.

Schwarzkopf OSIS Volume Up -tyvisuihke
Tätä minulla on jemmassa jo toinen pullo odottamassa ensimmäisen tyhjentymistä. Lirujen ja liian puhtaiden hiusten lisäksi ongelmana minulla on se, että hiukset tuppaavat menemään luonnostaan ihan päätä myöten ja rasvottuvat siten helpommin. Kaikki voluumi-tuotteet ovatkin minulla kovassa käytössä ja uusimpana tulokkaana on siis tämä Volume Up-suihke, jota suihkin tyveen kuiviin hiuksiin antamaan jälleen kerran sitä rakennetta ja nostamaan muuten päätä myöten menevät hiukseni edes hieman koholle. Tykkään tästä tuotteesta, sillä tämä ei ole mikään vaahto tai suihke, joka levitetään kosteisiin hiuksiin, vaan tämän voi tarvittaessa vetää ihan kuivaan hiukseen. En itse tykkää laittaa pesun jälkeen kuivasampoota päähän, se on vasta seuraavan tai sitä seuraavan päivän juttu, joten tämä ajaa tavallaan kuivasampoon tuuheuttavan ja tyveä kohottavan aseman hiusten pesun ja föönauksen jälkeen.

Onkos joku tuote näistä tuttu? Minkä hiustenmuotoilutuotteen nimeen siellä vannotaan?

Testituotteet blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Hei! Minulla on myös pesun jälkeen ”liian puhtaat” hiukset ja ostin suosituksestasi tuota L’oréal Professionnel Wild Stylers Next Day Hair -suihketta. Yritin etsiä tietoa tuotteesta, että missä vaiheessa sitä kuuluu laittaa hiuksiin, mutta en oikein löytänyt. Tiedätkö, laitetaanko sitä märkiin vai kuiviin hiuksiin ja voiko sen jälkeen käyttää esim. fööniä tai suoristusrautaa vai kuuluuko aine laittaa vasta muotoilluihin hiuksiin viimeistelyvaiheessa? Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja ihanasta blogista! 🙂

  0
  1. Se on kyllä hyvä tuote! Sitä kuuluu laittaa pesun jälkeen ja kuiviin hiuksiin. Itse laitan yleensä vasta viimeistelyvaiheessa, eli kun olen suoristellut hiukset. 🙂

   0
   1. Ok. Kiitos tiedosta! 🙂

    0
 2. Nimetön says: Vastaa

  Hairahduin ostamaan tuon Osiksen mutta en osaa tai ymmärrä miten sitä pitäisi käyttää. Lopputulos on poikkeuksetta huono ja meinasin jo nakata purtilon menemään… Föönataanko tätä suihkimisen jälkeen? Kiitos 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.