Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Raksavarusteissa

Mainitsinkin jo tuossa viime viikolla orastavasta hajamielisyydestäni ja tosiaan kuten kerroin, viikko sitten maanantaina meinasin missata yhden blogitapahtuman ihan totaalisesti. Kyseessä oli Byggmaxin järkkäämät raksailtamat Espoossa, jonne olin saanut kutsun muutaman muun bloggaajan kanssa.

Meillähän on Matin kanssa täällä kotona koko ajan jos jonkinlaista remonttia meneillään (en ole muuten vieläkään muistanut vilauttaa sitä meidän valmista kylppäriä ja saunaa, hups, vieläkö se edes ketään kiinnostaa?) ja toki haaveissa siintää jossain vaiheessa se lottovoitto omakotitalo. Ilmeisesti meidän touhut ja haaveet on siis noteerattu, sillä siellä meikäläinen napotti istua ihan oikeiden raksabloggaajien kanssa. Oli kyllä hauska kuunnella tarinoita talon rakennuksesta, itselläni (eli meillä) kun moinen on vasta täysin idean tasolla, mutta jos joku päivä tässä vielä… Heh. Meitä bloggaajia oli minun lisäkseni paikalla Musta ovi, Kotina Kivitalo, Aurinkopiha ja Villa Vertikaali, hassua kyllä, että jokainen näistä rakentaa juurikin haaveilemaamme kivitaloa, joten piti kuunnella ihan korva tarkkana vinkkejä raksa-arjen sujuvaan pyörittämiseen.

Koska tosiaan havahduin kotoa koneen äärestä viideltä alkavaan tapahtumaan vain 20min ennen lähtöä, ei aikaa laittautumiselle kovinkaan jäänyt. Ei sillä, tuolla illassahan raksailtiin ihan oikeastikin ja illan aikana kotiinviemisiksi ruuvitietouden lisäksi tarttui mm. itse nikkaroitu halkokori. Oikein pätevien remppavarusteiden virkaa illassa toimittivat siis nämä niin nähdyt luottovaatteeni, joista tuo leomekko alkaa jo ihan oikeasti olla loppuun käytetty. Jostain syystä mekon pinta on niin nukkaantunutta, ettei sitä kehtaa enää kohta ihmisten ilmoilla paljon käyttää, nyyh! Täytynee kokeilla poistaa nukka vielä nukkaleikkurilla, mutta veikkaanpa, että viimeisiä kertoja tätä nähdään päälläni ainakaan missään tapahtumissa.
Byggmax

Mekko – Dress ASOS (UK22)
Leggings Piruetti (L)
Kassi – Bag Marimekko
Takki – Jacket TOP SHOP (42)
Kengät – Shoes VANS (US9,5)

DSC_0006

Täällähän on nähty asukuvia, jotka on otettu mm. IKEAssa, joten nyt oli sitten näköjään Byggmaxin vuoro. Tässä sitä siis ollaan jo tavallaan taas askel lähempänä omakotitaloa, eikö! 😀

Kengät blogin kautta saatu.

 

0

0 Comment

  1. Siis mulla on tuo sama Asoksen leomekko ja ihan nukassa 🙁 Asoksella on muutenkin joitakin trikoorytkyjä, jotka nukkaantuu tosi helposti. Harmi, koska vaatteet sinänsä on aika ihania.

    0
    1. Mulla ei oo ollu ikinä näin huonolaatusta ASOSilta ostettua vaatetta :/ Ja mulla on sieltä aika paljon vaatteita.

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM