Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Huhtikuun viisi tykätyintä!

Tein maaliskuunkuun tykätyimmistä kuvista Instagramissa (@plusmimmi) ekaa kertaa yhteenvedon ja kerroin tarinat kuvien takaa. Sitä postausta oli niin kiva työstää ja muutama tykätyimpiin päätynyt kuva jopa yllätti, että päätin ihan mielenkiinnosta listata tänne myös ne huhtikuun viisi tykätyintä instakuvaani tarinoineen.

1.
helloyoulovelypeople
Hello You Lovely People-maton menin ja tilasin Urban Outfitterssiltä. Matto korvasi ulko-ovella entisen H&M Homen HELLO-maton, joka oli jo turhan kulunut ja rispaantunut ja kyllä muuten hymyilyttää joka kerta, kun astun tuolle matolle kotiovella. 🙂 Toivotaan, että matto kestää kovassa käytössä ikuisuuden!

2.
banaanit ja muutVälillä Instagramissa jotkut ihan oudot kuvat keräävät hulluna tykkäyksiä, kuten vaikka tämä ei mikään kovin erikoinen välipala, jota olen vetänyt ihan liikaa viime aikoina. Kuvassa siis rahkaa, pensasmustikoita, mansikoita ja banaania. Ja kuva laitettu Instagramiin ihan sen kummemmin asiaa ajattelematta. Näköjään tästä ”herkusta” kuitenkin tykättiin…

3.
JyrkimatkallaSavoon
Kun mentiin alkukuusta viikonlopuksi Savoon, oli matkasää mitä loistavin… NOT! Jykä matkustaa meillä aina pelkääjänpaikan jalkatilassa, mutta hetkeksi hän pääsi ihmettelemään maisemia minun sylistä käsin. Toinen oli niin päällikkönä, että oli ihan pakko napata kuva. Taidetaan tässä kuvassa olla juuri Mikkeli ohitettu.

4.
esikimokesäCupcaket ja muut herkulliset ruokakuvat keräävät aina kovasti tykkäyksiä, niin kävi myös näille syötävän hyville (heh heh) cupcakeille, joita ihastelin (ja ehkä ihan vähän tuota mansikkaista myös maistoin) Eskimon kesätilaisuudessa alkukuusta. Nam. Resepti näihin cupcake-kaunokaisiin löytyy näköjään muuten Eskimon sivuilta.

5.   nuttunurinpäinYlsihän tähän TOPvitoseen yksi selfiekin, juuri siltä päivältä, kun saumat sojottivat tuosta jakusta ulospäin ja nuttu oli nurin vaatevallankumouksen kunniaksi. Sain vähän pitkiä katseita kyllä ravintolassa, mutta kukaan ei koko päivän aikana uskaltanut huomauttaa minulle nurin puetusta jakusta. Päinvastoin, sain itse muutaman tyypin lähtemään mukaan tempaukseen. Hieno ja ajatuksia herättävä juttu tämä kyllä oli.

Semmonen huhtikuu Instagramin puolella tykätyimpien kuvien osalta. Tämän viikonlopun olen viettänyt itse asiassa ”Instavapaata”, enkä ole päivittänyt omalle tililleni yhtään kuvaa. No huomenna sitten taas! 🙂 Jos et jo seuraa, niin minut löytää Instagramista nimellä @plusmimmi ja päivittyypä nuo kuvani myös tuttuun tapaan tuohon sivupalkkiin oikealle.

0

0 Comment

 1. Emmi L. says: Vastaa

  Instagram on kyllä siitä hauska, että siellä aina saa hirmusti tykkäyksiä niille kuville joista ei ite niin odota ihmeitä 😀

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Joo, oon täysin samaa mieltä! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM