Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Maaliskuun viisi tykätyintä

Maaliskuun viisi tykätyintä kuvaa Instagramissani ja tarinat niiden takaa.

1.
Jyrkin kyvat ovat yleensä aina tykätyimpien kuvieni joukossa Instagramissa. No kukapa tuosta pötköstä ei voisi toisaalta tykätä? Tämän kuvan otin, kun istuin vessassa (LOL) ja Jykä päivysti tyypillisellä paikallaan ovella tuijottaen. Huomasin ekaa kertaa, että Jykän parta on alkanut harmaantua (aww) , no täyttäähän tuo mopsivauva kesäkuussa jo kolme vuotta! Ehkä söpöimpiä ikinä ovat ne vanhat kauttaaltaan harmaantunet (entiset) mustat mopsit. En kestä.

2.
Toisen sijan vie myös Jykä-kuva, jossa tuo musta pantteri hyppäsi syliin rapsuta mua-ilmeellä varustettuna. Jykällä on välillä hauskoja ilmeitä ja tämä on niistä yksi, kun ollaan muka niin viatonta ja söpöä nappisilmää… Lemppari-ilme on omasta mielestäni kuitenkin ”Juice”, jossa Jykä vetää korvat alas ja näyttää ihan Juice Leskiseltä! 😀

3.
Glitter julkaisi taas uuden hiusoppaan, johon minäkin kävin tutustumassa. Paikalla minulle loihdittiin uudella supersuurella valkilla tuommonen kakkospää-nuttura! Täytyy vääntää samanlainen päähän joku toinenkin päivä, sen verran kiva tuo oli. Mulla on yksi toinenkin hiusvinkki tuolta aamiaiselta taskussa, joten palataan asiaan sen tiimoilta vielä myöhemmin. Tuon hiusoppaan voi muuten noutaa Glitteristä ihan ilmaiseksi ja siinä on kaikenlaisia kampausohjeita esim. kevään ja kesän juhliin.

4.
Ruokakuviaaa! Jotkut on ihan kypsänä näihin ruokakuviin (itekin välillä niihin kaikkiin pizzoihin ja hamppareihin, jotka heikolla hetkellä valtaavat IG-feedini!), mutta ilmeisesti näistä myös tykätään. Tässä oma soveltamani resepti banaaniletuista, lisäsin nimittäin joukkoon myös parin banaanin ja muutaman munan (yksi keltuainen, kolme valkuaista) lisäksi rahkaa (n. puoli purkkia) ja valkosuklaan makuista protskuvanukasjauhoa (pari lusikallista) sekä lusikallisen psylliumia (ja tarvittaessa vähän vettä). Pyyhkäisin vähän talouspaperilla kookosöljyä pannulle ja eikun letut paistumaan. Pysyivät vähän paremmin kasassa ja maistuivat näin soveltaen minusta vähän muullekin kuin munalle ja banaanille.  Päälle vielä pensasmustikoita (nam) ja ripaus steviaa. Taidanpa tehdä näitä taas kohta aamiaiseksi…

5.
Tämä uusi Ben&Jerrys oli saapunut muutama viikko sitten kauppoihin ja kun bongasin tämän Citymarketin valikoimasta, oli pakko maistaa. Hyvää oli! Tuolla se 3/4 purkillinen nyt odottelee seuraavaa herkkupäivää… Näitä taisi olla ilmestynyt toinenkin maku, mutta päädyin tähän ja ei kyllä kaduta!

Sellanen viisikko maaliskuussa.

Instagramiani voi seurata suoraan tästä tai puhelimella nimellä @plusmimmi 🙂 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM