Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tukka hyvin?

About tasan viikko sitten perjantaina tähän aikaan juhlistettiin Tukkajumala Mariela Sarkiman toisen kirjan Hair Biblen lanseerausta Tres Bones-ravintolassa Helsingissä, jossa myös minä olin muutaman muun bloggaajan kanssa pistäytymässä. Naisen ekan kirja Make Up Bible saavutti hurjan suosion ja povaan tälle tukkaraamatulle vähintäänkin yhtä hyvää menestystä.

Kirja sisältää paljon tietoa ihan perusasioista (näin kampaajan näkökulmasta katsottuna) ja Mariela totesikin kirjan olevan eräänlainen jokanaisen ”luottokampaaja” siellä kotikirjahyllyssä. Kirjasta löytyy siis sitä teoriaa, mutta myös vinkkejä ja niksejä hiustenlaittoon aina otsiksen siistimisestä kampauksiin. Hair Biblessä on myös hauskoja testejä, joilla testaat näppärästi vaikkapa kuinka tyytyväinen olet hiuksiisi tai voiko hiuspohjasi hyvin. Kirjaan on kuvattu yhteensä 84 eri-ikäistä ja kokoista naista ja kuvia on yhteensä lähes 500! Aika tuhti tietopaketti siis!

Kirja on myytävänä tällä hetkellä Sokoksissa ja Emotioneissa, mutta 14.4. asti sitä saa kaikista myyntipisteistä ympäri Suomen. Instagramissa voi tägäillä omia hiuskuviaan #tukkahyvin hashtagilla ja toki seurailla muiden hyviä ja huonoja hiuspäiviä.

Oletko jo hankkinut oman Hair Biblen? Mitä tykkäsit? 
Entä omistatko jo Make Up Biblen? 

Kirja blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Vaikuttaa hyvältä kirjalta, ehkä täytyy tosiaan tilata 🙂 http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

    0
    1. Joo, suosittelen kyllä! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM