Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ilmoittaudu mukaan PLUStapahtumaan!

Vihjasinkin jo tästä Finnwearin PLUStapahtumasta ja lupasin laittaa heti alkuviikosta ilmoittautumisen käyntiin, joten täältä pesee! Ilmoittaudu siis Vantaan Tammiston Nanso Outletissa (Sähkötie 2-6) 15.5. klo 19-21 järkättävään iltaan joko minulle osoitteeseen plussailta(a)gmail.com maanantaihin 12.5 mennessä tai kuvan kutsussa olevaan osoitteeseen suoraan Pirjolle.

Mukaan iltaan voi ottaa ystävän tai pari ja ohjelmassa on vaikka mitä mukavaa, mm. muotinäytöstä, skabaa ja tietysti minulta saa myös stailausapua. Myymälässä on hyvä valikoima Finnwearin plussamallistoa ja Norlynin sukkiksia meidän koossa, joten kannattaa ilmoittautua mukaan ja tulla nautiskelemaan lasillinen oikein porukalla! Onpa kaikille iltaan osallistuneille luvassa vielä pieni lahjakin. 🙂

PlustapahtumaFinnwear

 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM