Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#Safkaa2

Viime viikolla julkaistiin avocadopasta-pariskunta Gullichsenien Safkaa-kirjan jatko-osa ja minä pistäydyin Mintun kanssa Safkaa maanantaista sunnuntaihin-kirjan julkkareissa Raflassa. Tarjolla oli maistiaisia tuoreen kirjan sivuilta ja omiksi lemppareikseni kaikista antimista nousivat ehdottomasti seesampaneroidut kanavartaat ja grillattu sydänsalaatti. Nam! Molemmat ovat kirjan ohjeen mukaan vieläpä aivan naurettavan helppoja valmistaa, joten kokeiluun menevät pian kyllä myös täällä kotona.

Matti ei itse asiassa ole mikään suuri avocadopastafani, joten teen sitä aina kun olen ”yksin kotona” ja lähes tuplamäärällä avocadoa ja valkosipulia tietysti. Kiva, että nyt päästään yhdessä Safkaa 2:n myötä etsiskelemään uusia arkiruokia meidän repertuaariin, sain kirjasta nimittäin oman signeeratun kappaleen kotiinviemisiksi. Seuraaviksi hiteiksi on ennustettu mm. karitsalootaa, joten nyt vaan sitten maistelemaan…

Mitäs mieltä ootte avocadopastasta? Oottekos kattoneet Meidän safkaa-ohjelmaa AVA:lta? Entäs joko tämä uusi Safkaa-kirja löytyy hyllystä? 


Mustavalkoiset kuvat avajaisista : Mikko Rasila

 

0

0 Comment

  1. Avokadopasta on ihanaa! Hurahdettiin siihen vasta kesällä, mutta sen jälkeen siitä on tullut meidän talouden yksi lemppariruokia. Erityisesti mies on koukussa siihen. 😀 Saatiin tuo eka Safkaa-kirja jouluna, mutta ei olla ehditty kokeilemaan kuin paria reseptiä vasta. Silti jatko-osan hankkiminen houkuttelee jo kovasti. 🙂

    0
    1. Meillä menee just toisinpäin, minä diggaan, mies ei. 🙂 Safkaa-kirjat on kyllä huikeita!

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM