Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – JUNAROSE BOATNECK BLOUSE

Minäpä vietin koko eilisen päivän kokkikoulussa! Koulu oli Nikonin järkkäämä valokuvauskurssi, jossa kokkailtiin ruokaa ja harjoiteltiin ruokakuvausta siinä samalla. Kurssi pidettiin Kuura-ravintolassa Helsingissä, joten istuin jo puoli yhdentoista aikaan bussissa kohti Helsinkiä. Olin jostain syystä ajatellut, että kuvauskurssi kestää neljään, mutta se kestikin kuuteen, eikä ehditty siinä kaiken tohinan lomassa kuvailemaan edes päivän asua! Olinkin sitten vasta kasin aikaan illalla kotona ja en ehtinyt enää edes postata, koska Matti oli järkännyt meille leffaillan ja illan leffa World War Z lähti samantien pyörimään. No äsken sitten otettiin vahinko takaisin, vedin eiliset kuteet niskaan ja mentiin ottamaan asusta kuvat. Eilisen leffasta vielä sen verran, että se oli kyllä ihan hieno, mutta itse en ole mikään zombi-leffojen ylin ystävä, tosin kyllähän tuota Brad Pittiä edelleen mielellään ihan katselee…

Tuo kuvien Junarosen alesta puoleen hintaan lahjakortilla tilaamani neule on yksi tämän hetken mukavuusvaatteistani. Sain neuleen maanantaina ja se päällä olin eilisen lisäksi myös jo tiistaina koulussa. Leggingsit puolestaan ovat mustat vanhat tutut, joita omistan kaksin kappalein. Itse asiassa Piruetista ehdoteltiin haluaisinko antaa teille alekoodin näihin maailman parhaisiin ja kestävimpiin leggareihin, joten malttakaapa hetki, pian niitä saa taas ostaa hieman huokeammalla hinnalla. Ovat kyllä heittämällä jokaisen euron arvoiset! Nuo FitFlop-kengät on myös blogiyhteistyön kautta jo muutama vuosi sitten saatu ja käsikorun ostin tällä viikolla -70% alennuksen jälkeen 1,45€ hintaan Forumin Accessorize-myymälästä.

 
Neule / Knit blouse JUNAROSE (XL) 
Leggings Piruetti (L)
Kengät / Shoes FitFlop (40)
Käsikoru / Wristband Accessorize

Tämmönen asu tällä kertaa. Mukava kun mikä, mutta silti ihan edustuskelpoinen, eikö? 🙂

Neule ja kengät blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Oisin itte voinut hieman miettiä vaatetusta. Mullahan oli jalassa raiskin d-mitoitukselliset tekniset kalsarit + lenkkarit. EN tiedä mikä siinä on, ettäaina kun lähden jonnekkin, osaan tehdä sellasen kummallisen yhdistelmän mitä ei vaan kehtaa esitellä missään 😀

  0
  1. Hehe, sullahan oli just hyvät kuteet! 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Hei onko noissa piruetin leggareissa miten korkea vyötärö? Ostan melkein aina omani KappAhlin läskienosastolta, koska vain niissä on tarpeeksi korkee vyötärö (no ne onkin melkein kainaloon sitten). Normikoissa häirihtee aina se, et alkaa päivän aikana aina rullautuu vatsabratwurstien ansiosta.

  0
  1. On korkea vyötärö, vihaan itekin tuota rullautumishommaa…

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM