Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Bilemeikin pelastaja?

Jossain vaiheessahan näitä oli ihan enemmänkin markkinoilla, nimittäin valolla varustettuja glitterhuulikiiltoja, mutta taisipa tuo villitys olla enemmän Millenniumin paikkeen juttu? Omistin itsekin yhden huulikiillon, jossa oli valon lisäksi peili tuota hylsyä koristamassa. Melkoinen all in one-tuote siis! Jostain syystä muistelen, että vaikka ajatuksena tämä peilin, huulikiillon ja taskulampun yhdistelmä olikin kerrassaan loistokas, jäi huulikiilto minulla kuitenkin aika vähälle käytölle.

Ilmeisesti vuosituhannen vaihteesta on jo tarpeeksi kauan aikaa, sillä Make Up Store toi hiljattain markkinoille bile-meikin pelastaja 2.0:n, Led Lipgloss Glam-huulikiillon, jota voit levittää huoletta pimeässä. Kun tuon korkin ruuvaa auki, syttyy siis led-valo, jonka kanssa operoiminen kyllä onnistuu ihan näppärästi, mutta eikös se naistenhuoneessa pistäytyminen tyttöporukalla ole muutenkin aina se juttu? Tämä sopii kyllä oikein hyvin tanssilattialla tai muualla valottomassa paikassa tapahtuvaan pika-ehostukseen, mutta en siltikään ole ihan varma päätyneekö sittenkään käyttööni juuri tuon valonsa takia. Väri itse kiillossa on huulilla todella maltillinen, mutta kuitenkin kevyesti värjäävä, joten siltä osin voisin tätä huulikiiltona käyttääkin. Nuo kimalteet taitavat olla tämän huulikiillon se juttu.

Mitäpä olette mieltä, onko led-valolla varustettu huulikiilto kätevä vai turhake

Tuote blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Turhake! Itse ainakin just meen klubilla veskiin tai siis että veskissä käydessä tulee samalla sit korjailtua meikkiä. JA jos laitan huulikiiltoa tanssilattialla,niin kyllä musta tollanen ledillinen kiinnittäis ihan liikaa huomiota… 😀

  Miss J

  0
  1. No vähän sama! 😀 Mut entä jos ”haluaa huomioo” tanssilattialla? Sillonhan tää ois aivan loistava

   0
 2. Tää on ihan loistava turhake! Löytyi goodiebagista, ja olin ihan onnessani kun olin tästä haaveillut jo ties miten pitkään.Tällä on hyvä leikkiä meikkijediä 😀

  0
  1. Hehe, joo! 😀 Sinäpä sen sanoit : MEIKKIJEDI!!

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Uuu, kätevää 😀

  0
  1. Eikö! 😀

   0
 4. Taitaa mennä turhakkeen puolelle. Julkisella paikalla käännät tosin ainakin katseet valokeilasi kera. 😉 Olisin saattanut innostua tuollaisesta joskus kymmenen vuotta sitten, mutta tässä iässä osaa tehdä tuon ilman valoa ja peiliäkin. 😉

  0
  1. No näinpä! 😀 Minäkin aina kuvittelen osaavani, sitten on kuitenkin pakko tarkastaa, että onko ne huulipunat jossain muuallakin…

   0
 5. Oon ite löytänyt tuon avulla esim leffateatterissa jalkotilaan tippuneen kynän ! Oikein näppärä siis 😉

  0
  1. Hahaha, eli käytännöllinen on!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM