Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muutamia uutuuksia!

Olen säilyttänyt tänä vuonna malttini alennusmyynneissä ja olen ollut ostelematta lähes mitään koko alkuvuoden. Siltikin jotain kivoja uutuuksia on tullut ostettua, tilattua tai blogin kautta saatua.

Silmäkorun lisäksi ostin Accessorizen -70% alesta pari muutakin korua. Mullahan on ollut jo jonkun aikaa käynnissä ”koruton kausi” ja oikeastaan korvikset ovat olleet ainoat, jotka olen välillä sujauttanut korviin. Nämä ohkaset ketjut tuntuvat kivan raikkaalta vaihtelulta yleensä melko näyttäviin koruihini verrattuna.

Eilen lähetti soitti ovikelloa ja ojensi minulle paketin MACilta. Paketista paljastui ruskea rajausväri ja ihanan nude luomiväri. Taidan testata tuota nudea luomille jo tänään!

Päivitin puhelimeni ennen joulua iPhone nelosesta 5S:ään ja arvatenkin sen jälkeen eBay on laulanut kuortitilausten merkeissä. Aztec- ja Pantone-kuoret saapuivat minulle juurikin viime viikolla. Ostin myös jo Pariisista Frida Kahlo-kuoret, mutta tällä hetkellä puhelimessani on läpinäkyvät kuoret, jotta voin ihastella kultaista takakuorta!

Viime viikolla pistäydyin Haikon kartanossa tutustumassa Medik8-merkkiin. Merkki onkin minulle täysin ennalta tuntematon, mutta kovin oli vakuuttavan oloinen. Sain testiin myös sarjan tuotteita, joten täytyypä testailla noita piakkoin. Päivästä Haikossa lisää vielä ihan omassa postauksessaan.

Vietän suurimman osan ajasta ilman sukkia (kyllä, myös talvella), mutta kotona olen alkanut käyttämään kylmällä ilmalla sisätossuja. Hankin tossut itseasiassa alunperin siksi, että työhuoneessani vähän vetää. Nyt olen tosin laajentanut tossuttelua huomaamattani myös muualle kotiin… Nämä söpöliinit ostin Accessorizen -70% alesta. Myös edelliset olivat saman merkin vuosi sitten hankitut ja jo kovasti käytössä rähjääntyneet, lensivät siis roskiin uusien tieltä. Kylläpä nyt kelpaa tassutella menemään!

Tassuista puheenollen pääsen tänään pitkästä aikaa jalkahoitoon! Mulla onkin jalat aivan kamalassa kunnossa, joten onpa kiva saada ne hoidettua, sillä tasan kuukauden päästä tähän aikaan ollaan jo Thaimaan lämmössä! Aloitin tämänkin aamun katsastamalla Nummelan sään ja vertaamalla sitä Hua Hinin yli kolmenkymmenen asteen lukemiin. En jaksa enää oottaaaa! Thaimaassa aion ottaa jalkahoidon ja hieronnan ja käsihoidon ja hieronnan ja hieronnan ja… 😀

Kosmetiikat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Jessus mä mietin, että joko ne nyt on keksiny silmiinki koruja. Mut se oliki silmää esittävä koru.

  0
  1. Hahahahaha! Repesin 😀

   0
 2. Mistä Pantone- kuoret?!? <3 🙂

  0
  1. Ebaystahan ne (ylläri).

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM