Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Nämä leffat haluan nähdä!

 

Rakastan elokuvissa käymistä ja leffojen katselua kotona. Rakastan siis ylipäätään elokuvia! Ei oikeastaan ole viikonloppua, jos olen kotona, ettenkö katsoisi elokuvaa yksin tai yhdessä, joko Netflixistä, DVD:ltä tai yleensä Apple TV:n kautta vuokraamalla. Jossain vaiheessa vuokrattiin tosi paljon CDONin kautta, mutta sitten sain viime jouluna joululahjaksi Apple TV:n ja nykyään leffat tulee lähes poikkeuksetta ostettua sieltä. Tosi harvoin jaksetaan enää mennä Filmtowniin vuokrausreissulle, netistä vuokraus on vaan liian kätevää! Meillä on myös kotona paljon DVD:itä (viimeisin ostokseni Magic Mike Mammuttimarkkinoilta vitosella :P) ja leffojen lisäksi arkena pyörii iltaisin myös sarjoja joko Netflixistä tai DVD:ltä.

Viimeisimmät leffassa näkemäni pätkät ovat Rush, White House Down ja Jobs. Jokainen hyviä omalla tavallaan. Seuraavat teattereissa pyörivät leffat puolestaan haluaisin vielä lähiaikoina nähdä:

Blue Jasmine

http://www.youtube.com/watch?v=F3wwhol-TVg

Sel8nne

Mud

http://www.youtube.com/watch?v=s_qUfkw7kuY

Perfect Mothers

Mitäs parhaillaan pyöriviä pätkiä siellä fiilistellään?

Ps. VIHAAN niitä ”Tämä kaunotar teki näiden kanssa tätä ja tuota, katso kuvat”-otsikoita ja nyt näköjään tein ite sellasen 😀 ARGH!!

0

0 Comment

 1. Karolina says: Vastaa

  Blue Jasmine -leffa on katsomisen arvoinen! Liikautti monella tapaa,ja Cate Blanchett tekee loistavan roolin. Leffassa näyttelee muuten myös Sally Hawkins,loistava hänkin,muistan ainakin Happy-Go-Lucky nimisestä elokuvasta – ihana hyvänmielen tuoja <3 Hyviä leffahetkiä Mimmille!

  0
 2. Anonyymimuumi says: Vastaa

  Perfect Mothers oli kyllä vuoden yksi kohokohtia. Suosittelen lämpimästi kaikille. Erityistä elokuvassa oli ajaton ja jollain tapaa hyvin sielukas tunnelma.

  0
 3. TEEMU SELÄNNE?! Joo siis joistain jutuista on näköjään niin täysin pihalla täällä ulkomailla :D. A) en tienny et se pelaa vieläkin B) ei hajuakaan et siit on tehty leffa C) näyttääpä Teemu rupsahtaneelta :O.

  Ihan kiva ois silti nähdä toi!

  😉

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM