Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jouluinen työpäivä

 

Minun ”ammattibloggaajan” työpäivä koostuu varsin erilaisista jutuista. Nyt vietän taas toimistopäivää kotosalla Nummelassa (eli todellisuudessa olen yksin Jykän kanssa kotona verkkarit jalassa ja hiukset sotkunutturalla koneen ja kameran kimpussa koko päivän :D). Yleensä vähintään parina päivänä viikosta kuitenkin laittaudun(!) ja huristelen bussilla Helsinkiin viettämään täysin erilaista työpäivää.

Yleensä nämä Helsinki-päivät koostuvat palavereista mm. brändien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa ja erilaisista tapahtumista, joihin kutsuja tulee päivittäin ja joissa pääsen näkemään myös bloggaavia ystäviäni. Vaikkei ennalta tietäisi onko joku frendi menossa johonkin tapahtumaan, niin yleensä niissä on aina edes joku tuttu naama, jonka kanssa rupatella. Yleensä aina minun päivä Helsingissä on täynnä ohjelmaa aamusta iltaan ja niin oli tämäkin jouluinen päivä syyskuussa (apua, nyt on jo LOKAKUU!!).

Tässäpä yhden päivän aika perus Helsinki-aikatauluni:

7:30 Herätys + aamutoimet
8:30 Postaa + vastaile tärkeisiin sähköposteihin
9:35 Bussiin
11:00 Palaveri yhteistyökumppanin kanssa
13:00 Joulu-tapahtuma viestintätoimistossa (lounas)
14:00 Elokuvan lehdistönäytös
16:00 Pikapalaveri yhteistyökumppanin kanssa
17:00 Jouluinen Tuoksutapahtuma Bläkissä
19:00 Bussiin
20:00 Kotona

Mulla menee siis tunti suuntaansa bussilla tänne Nummelaan, joten matkoihin on varattava aikaa. Välillä tietysti illat venyvät yömyöhään, jos kyseessä on jotain kivaa tapahtumaa, jonne haluan vielä jäädä 🙂 Vaikka aikataulu saattaa näyttää ”kevyeltä” on nuo tapahtumat välillä aika raskaitakin, koska no… edustaminen on välillä tosi energiaa vievää 🙂

Ja sitten niitä kuvia parista jouluisesta tapahtumasta tuon keskiviikkopäivän varrelta. Eikö lokakuun eka oo just hyvä aika alkaa fiilistelemään joulua? 😉 No ehkä ei sentään… Muistan, että viimekin vuonna joulujutut tuli IKEAan jo lokakuun alussa, huh! Tykkään kyllä kovasti joulusta ja tykkään myös laittaa joulua, mutta eikö lokakuun alku oo kuitenkin vähän liian ajoissa? Hassua silti, vaikka tätäkin päivää vietettiin jo syyskuussa, tuli aina välillä päivän mittaan ihan jouluinen olo.

Huomatkaa kuvissa etenkin suklaaputous (muistaakseni Clas Ohlsonilta), miksei se sopisi muuten moderniin joulupöytäänkin? Pakkoko se kaikki suklaa on aina konvehteina vetää? Ja söpöt Angry Birds-piparimuotit! Me tehtiin itse asiassa Matin kanssa jo pari vuotta sitten AB-pipareita ihan ilman muottia vapaalla kädellä 😀 Niistä tuli aika… erilaisia!
Illasta joulu-teema jatkui vielä Bläk-yökerhossa, jonne oli katettu tarjolle pieniä naposteltavia ja syksyn ja joulun uutuustuoksuja.

Kuvissa muutamat lempparini Bossin Nuit ja uutuus Jour, joista Nuit jaksaa hurmata minut edelleenkin. Boss toimii myös mielestäni miehillä äärimmäisen hyvin. Alimmaisena upean pakkauksen omaava Guccin Guilty.  Tuoksu on kyllä vuodesta toiseen varma joululahjaidea ja meidänkin perheessä vähintään yksi saa aina hajuveden joululahjaksi. Useana vuonna iskä osti aina lempparituoksuni minulle, mutta sitten se mentiin lopettamaan ja iskäkin taisi vaihtaa astetta helpompiin rahalahjoihin 😀

Että semmonen jouluinen työpäivä keskellä syyskuuta.

Joko odotatte joulua?

0

0 Comment

 1. hymykuoppa says: Vastaa

  Voi ihanaa! Odotan joulua jälleen iltojen pimentyessä ja muutamat lahjatkin on jo mietittynä. PIdän enemmän melkein ajasta ennen joulua, kuin itse joulusta. Saa fiilistellä pidempään! 🙂

  0
 2. Ostin just vähän aikaa sitten tuon Guccin Guiltyn (edt) ja siitä on tullut yksi mun kaikkien aikojen suosikkituoksuista! Sitten kun kyseinen loppuu niin ostan kyllä tilalle parfyymiversion 🙂 Myös Bossin Nuitia olen käynyt tuoksuttelemassa ja on kyllä hurmaava sekin! Tuoksut on kyllä tosi kivoja lahjoja varsinkin kun niitä harvemmin tulee ostettua itse…

  0
 3. Kiva kuulla hiukan ”ammattibloggaajankin” työpäivästä 🙂 Me ollaan Misterin kanssa kunnon Boss-pariskunta, hän käytti ennen XY:tä mutta on siirtynyt Orangen puolelle ja itselläni on käytössä Nuit ja ajattelin pyytää joululahjaksi Jourin 😀

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  0
 4. Voi KYLLÄ! 🙂 Joulu on niin ihanaa aikaa!

  0
 5. Minä ihastuin siihen myös!

  Sepä se, ovat sopivan ylellisiä lahjaksi 🙂

  0
 6. Kiva, että tykkäsit.

  Meillä taitaa olla vähän sama, molemmilla käytössä BOSSin tuoksut 😀 Tosin omani (Nuit) vetelee viimesiään!

  0
 7. Ei kiitos joulua jo lokakuussa. Viime viikolla oli jo Accessorizella joulukrääsää myynnissä. Mitä jos olisi edes vietetty pyhäinpäivä ensin. Jos joku alkaisi höösäämään jotain muuta pyhää (esim. juhannus, vappu tai pääsiäinen) melkein 3 kk etukäteen, niin hulluna pidettäisiin. En ole kuullut kenenkään jankuttavan vapusta helmikuussa.

  0
 8. Sun olis pitänyt ottaa NRJ:n Tuija Pehkonen mukaan 🙂 Se rakastaa aina joulua.

  0
 9. Niin tekee, mietin itse asiassa Tuijaa, kun kirjoittelin tätä 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM