Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lappuhaalareiden paluu!

 

Aloin kiinnittää joku aika sitten ASOSin sivuilla surffaillessani huomiota lappuhaalareiden, -hameiden ja muiden henkseliasioiden paluuseen. Muistan kun lappuhaalarit olivat ysärinä kuuminta kuumaa, mutta itse en tunnusta (tai ainakaan muista) koskaan käyttäneeni moisia. Nyt hieman ihmettelinkin omaa reaktiotani, sillä nuo näyttivät etenkin hameiden muodossa yllättävän fresheiltä. Dungaree-juttuja plussakoossa olisi nyt ASOSilla alessa useampikin, mietin nyt täällä sitten että tarttuisinko tilaisuuteen ja uhmaisinko ostolakkoa, vai seurailenko tätä trendiä vielä ainakin hetken sivusta. Nyt taitaa käydä niin, että tämä oman elämänsä puuhapete jättää vielä haalarit hankkimatta ja keskittyy muihin asioihin.

Olettekos bonganneet jo lappuhaalareita? Onkos joku teistä plussakokoisista kanssasisaristani jo testannut toimiiko dungaree-trendi isokokoisemmalla? Hame henkseleillä olisi kyllä kiva testata. 🙂

Dungaree HOT or NOT?

Postaus sisältää mainoslinkin

Kuva ASOS.

0

0 Comment

 1. Ei lappuhaalareita yms. kenekään ylle (riippumatta koosta), jos ikää on yli 15-v. Ne vaatekappaleet voidaan jättää lapsille.

  0
 2. Haalarimallin shortsit on kivat ja hameet, mutta ei pitkät mallit. (:

  0
 3. Himoitsin farkkuisia lappuhaalareita shortsimittaisilla lahkeilla – ne näyttää aivan pirun hyvältä, jos kroppa sallii ! Valkoinen t-paita alle ja Conssit jalkaan ja eikun festareille (:

  0
 4. Sanniemilia says: Vastaa

  Oi kyllä toimii, hothothot! Pitäisi jostain hommata itselle joku lapputsydeemi. (:

  0
 5. Pidin PALJON lappuhaalareita yläasteella ja pitäisin edelleen, vaikka vuosia on kulunut edellisestä yli 20 😀
  Tosin.. en ehkä töihin laittaisi, koska työni on sen laatuista, että tarvii olla jotain muuta kuin farkut. Mutta vapaa-ajalla voisin laittaakin, jos sopivat löytyisi. Teini-iän rakkauteni oli muistaakseni Levi’s -merkkiset ja pidin ne ihan loppuun.. siinä vaiheessa muotikin oli jo muuttunut.
  Kysymys onkin, miksi pitäisi pukeutua jollain tietyllä tavalla? Mikä ON ikään sopiva pukeutuminen tai vartalolle sopiva?

  0
 6. Haha, ymmärrän! 😀

  0
 7. Minustakin näyttävät yllättävän kivoilta 🙂

  0
 8. Aaah, kuulostaa hyvältä festarityyliltä! 🙂

  0
 9. Itse olen kahden vaiheilla! 🙂

  0
 10. Hehe, korkkarit ja lappuhaalarit vois olla kova? 😉

  Samaa ajatusta tuosta tietyn ikäisen muotista pyörittelen itsekin 😀

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM