Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Crop Top Copy Cat

 

Edellinen napapaita eli crop top -kokeiluni ajoittuu jotakuinkin kuudennelle luokalle. Ostin luokkaretkeltä Helsingistä ONLY:n turkoosin napapaidan ja pari kaveriani ostivat samanlaiset tosin limenvihreänä ja keltaisena. En käyttänyt napapaitaani koskaan, koska tiesin olevani siihen liian lihava. Välillä tosin tanssin Spaissareita kotona yksin peilin edessä napapaita päällä välittämättä asiasta.

Napapaidat jäivät osaltani unholaan vuosiksi, kunnes kesällä hankin Mikki Hiiri-crop topin Berliinistä. Kun näin vähän aikaa sitten Hannalla MLP-crop topin, oli se minun saatava itselleni. Saatavilla oli ainoastaan ”pientä kokoa”, mutta eipä tuo haittaa. Olin kaavaillut käyttäväni My Little Pony-paitaa juurikin mustan hameen kanssa, mutta Hanna ehti ensin ja silläpä tästä minun asustani tuli kunnon copy cat-asu 😉

Napapaita / Crop Top Primark (UK14)
Hame / Skirt Junarose (XL)
Sappaat / Boots Evans (UK7)

Laittakaahan muutkin napapaitamuistojanne kehiin!

Hame blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Ihana mimmi <3 sulle sopii nuttura tuonne ihan ylös!

  0
 2. Muistot napapaidasta ovat hyvin lyhyet: Ei koskaan. En ole koskaan omistanut, enkä edes haaveillut – vain inhonnut. Eiku, ei sittenkään. Lapsille olen tehnytkin sellaiset.

  Mutta onkos tuo nyt mikään napapaita, kun ei napa näy? Lukiessani tekstiä kuvittelin, että se napapaita on näin syksyllä jonkun toisen paidan päällä…mut sellaisella taitaa ollakin joku muu nimi?

  0
 3. Mun päälle ei saa napapaitaa kyllä kirveelläkään! Ja hamekin on aika pitkälle hakusessa, kuulun ennemmin kaksilahkeisten leiriin.

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  0
 4. Kiitti kaunis! 🙂

  0
 5. Hehe, joo 😀

  Kylläkai se napapaita on, kun kerta on sen mittanen (eli siis crop top-mitta) mutta oon vetänyt vaan hameen tarpeeks ylös ettei napa näy (sä et haluu nähä sitä :D) !

  0
 6. Ymmärrän, itselläni menee pitkälti juuri toisinpäin 😀

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM