Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hyttikampaamossa loihdittua…

 

… kiharaa!

Viikko sitten torstaina noustiin laivaan ja Saara halusi ihan väkisin kokeilla Remingtonin uutta Ultimate Styler-kiharrinta meikäläisen pehkoon. Nainen oli ollut esittelemässä laitetta alkuviikon Sokoksella hiusten hellimisviikoilla ja ilmeisesti kuvista (ja naisen myyntipuheista) päätellen esittelijämode oli edelleen päällä. No mikäpäs siinä, minä istahdin penkkiin ja alle varttia myöhemmin hiukseni olivat muuttuneet kauttaaltaan kihariksi. 😀
Lopuksi annettiin kiharoiden jäähtyä, jonka jälkeen harjattiin ne läpi astetta loivemman lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tuolla kihartimella sai näköjään oikein näpsäkkää jälkeä ja onpa siinä irrotettava osa varsinaisten rautojen päällä, jota juuri minunkin päähän käytettiin kunnon glamourkiharan aikaansaamiseksi. Eli käytännössä tuolla samalla laitteella saa laitettua erilaisia kiharoita ja myös laineita. Voin suositella oikein lämpimästi (ihan kirjaimellisesti, tuossa istuessa tuli KUUMA :D) ! Minusta Saara vois esim työstää minun päätä vaikka joka päivä, rakastan sitä tunnetta, kun joku laittaa hiuksia, ah niin rentouttavaa! 🙂

Mihinkäs laitteisiin luotatte kiharapilven aikaansaamiseksi? Vai turvaudutteko ”kotikonsteihin”, kuten folio- tai wc-paperipatukoihin? 🙂

 

0

0 Comment

 1. Ihan suoristusraudalla mennnään. Tosin sekin alkaa vetelemään viimeisiään, pitänee pyytää joululahjaksi uutta.

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  0
 2. Foliopötköt auttavat akuutissa hädässä:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  0
 3. Joulu on hyvä toivoo just näitä kaikkee tarpeellisia juttuja 🙂

  0
 4. Niillä saa kyllä hyvää jälkee myös! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM