Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Plussashoppailijan Lontoo!

En muista, olenko jo täällä ollenkaan maininnut, mutta minulla on luvassa vielä ainakin kolme reissua ennen Joulua. Ensimmäinen näistä starttaa jo huomenna, kun lähden aikaisin aamusta Lontooseen, jossa on viikonlopun mittainen Plus London-tapahtuma. Muutama päivä meneekin siis ”työn merkeissä”, mutta koska palailen kotiin vasta tiistaina, ehdin onneksi myös shoppailemaan ja kiertelemään muutenkin Lontoossa. Tällä kertaa minulla on vieläpä paikallinen opas käytettävissä, sillä majoitun reissuni nakkipalkalla(!!) Hannan luona. 😀

Tämä reissu Lontooseen on minulla laskujeni mukaan jo kuudes, joten kaupunki on onneksi melko tuttu jo ennestään. Mietinpä tässä, että tekisin tällä reissulla vähän perustavanlaatuisemman plussashoppailijan Lontoo-oppaan tänne blogiin, sitä kun on ainakin More To Love:n aikaan jo paljon kyselty ja koska kuitenkin plussaputiikeissa meinaan matkallani tiuhaan tahtiin vierailla. Mitäpä olisitte tästä mieltä? 🙂

Itse asiassa minulta kyseltiin jo plussashoppailijan Tukholma-vinkkejä, mutta valitettavasti niitä en osaa antaa, koska en yleensä shoppaile vaatteita Tukholmasta. Ehkäpä juuri siksi, etten itsekään tiedä kovin montaa plussabrändiä, jota voisi Tukholmasta löytää. Mikäli joku teistä siis tietää hyviä plussakokoja myyviä kauppoja Lontoosta (tai vaikka sitten sieltä Tukholmasta), niin vinkatkaa ihmeessä. Meikäläinen pyrkii tällä reissulla katsastamaan sitten useamman näistä ja kokoamaan kattavamman reportaasin plussashoppailijan avuksi tänne blogiin. Perus New Look, Evans, Primark, F21 jne. ovat jo tällä käyntilistallani, mutta muita otan mielelläni vielä kohteikseni!

Laittakaapa siis omat plussashoppailijan Lontoovinkit kehiin! 🙂

 

Kuva : http://andthatswhoiam.tumblr.com/

0

0 Comment

 1. Mitä mieltä olet Primarkin laadusta? Itse olen sieltä kerran kengät ostanut ja ne kesti normaalissa käytössä viikon ennenkuin pohja alkoi repsottaa… Topissa myös saumat venyneet ja aivan kiemuroilla vaikka on pesuohjeen mukaan pesty.

  0
 2. Jos saisi vielä paikkojen lisäksi tietoa kunkin liikkeen hintatasosta niin olisin tosi tyytyväinen <3 Ihana idea jokatapauksessa, indeed!

  0
 3. Oi ihana Lontoo! Tän bloggauksen olisin tarvinnut helmikuussa. 🙂 Mutta täähän tarkoittaa, että uusi reissu täytyy tehdä. Laita liikkeiden hintataso myös juttuun. Mukavaa reissua Mimmi!

  0
 4. Bravissimon ja Peppercornerin liikkeet. Ensin mainitussa on ihania värikkäitä alusvaatteita ja jälkimmäisestä löytyy mm. paitoja rintavammillekin.

  0
 5. Katrikatri says: Vastaa

  Dorothy Perkins ainakin Lontoossa!

  0
 6. Minulla ovat olleet ihan yllättävän hyvälaatuisia. Monta mekkoa on kestänyt vuosikaudet! 🙂 Ilmeisesti aika tapauskohtaista?

  0
 7. Joo! Tämä huomioitu 🙂

  0
 8. No ens helmikuussa sitten uuteen reissuun? Jos sitä ennen olisin vaikka saanut tämän oppaan kirjoitettua 😉

  0
 9. Kiitos vinkeistä! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM