Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Fasten seat belt while seated

Olen parhaillaan täällä pilvien yläpuolella matkalla Lontooseen. En oo ihan varma onko tämä Norwegianin wifi minusta hyvä vai huono juttu. 😀 Matka on mennyt tähän asti kivasti. Sanotaanko nyt vaikka näin, etten ihan kamalasti riemuinnut, kun kello reilun neljän tunnin unien jälkeen pärähti soimaan vaille viisi, mutta yllättävän vähän vielä ainakaan väsyttää! Katotaan sitten illemmalla moneltako sammun…

Lukasin tässä koneessa äsken loppuun Pekka Hiltusen Iso-kirjan ja voin kyllä suositella! Kirjoitan siitä vielä kirja-arvion tänne. Vieläköhän tässä ehtisi pienet torkut ottamaan ennen laskeutumista? Taidapa yrittää!

Kuullaan taas, kenties Lontoosta! 🙂

20131101-102603.jpg

Ps. Tällä kertaa näköjään pelkkä kuva Kentällä nautitusta aamiaisesta on tämän nettiyhteyden mukaan tarpeeksi 😉

0

0 Comment

  1. Voi vitsi mä olen kyllä vähän kade 😉 Nauti ja tuo paljon uusia tuulia! Voisit myös vakuuttaa paikalliset plusmerkit siitä, että tänne Suomeenkin kannattaisi alkaa panostaa, koska kurvit on kohillaan täällä kylymässä pohjolassakin 😉

    Ihanaa matkaa!

    0
  2. Voi että, joo yritin parhaani! 😀

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM