Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Watercolor Floral Dress

Minä ja uudet ihanat hiukseni (vaihteeksi suorana) juhlistettiin viime sunnuntaina erään pikkupeikon ristiäisiä ja sinne päätyi päälle tuo Gossipin mallistosta reilu vuosi sitten bongaamani mekko. Ihastuin siihen jo Kuopion reissulla, mutta vasta Helsingistä kävin mekon sitten poimimassa kotiin. Muistan kun melkein hypin ilosta Kuopion Sokoksella, kun olin tarttunut mekkoon ja tajusin että hetkinen tämähän on Gossipin mekko! Usein nimittäin joutuu pettymään, että ihana mekko on joo, mutta eipä riitä koot minulle saakka. Ne tietää, jotka tietää… Kertakaikkiaan hyvää duunia Gossipilta!

Mekko / Dress Gossip (48)
Sukkahousut / Stockings Vogue (44-48)
Kengät / Flats Primark (UK7)


Huomaatteko jotain erikoista tuossa kuvassa? Jep. Meikäläinen, maailman suurin sukkahousuvihaaja sukkahousuissa!!! EIKÄ AHDISTANUT YHTÄÄN!! Voisin sanoa noista täy-del-li-sistä sukkahousuista sanasen jos toisenkin, mutta taitavat vaatia ihan oman postauksensa. 

Nyt lähden saattelemaan erään vähän isomman peikon maailman ääriin, nimittäin ystäväni läksiäisiin ja tietysti herkkuruokien ääreen. Mukavaa perjantai-iltaa vaan te muutkin peikot! 😉 

BTW, ootteko te löytäneet jostain mukavia plussakoon sukkahousuja? 

Sukkahousut blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Mulla on ollut mukavat pluskoon talvisukkahousut ja talvilegginsit etsinnässä ikuisuuden mutta en oo vielä semmosia bongannut. Olisi niin mukava talvellakin pukeutua hameisiin ja mekkoihin, mutta useat peruslegginsit päällekkäin ei oikein innosta vaikka olenkin sitä taktiikkaa joskus käyttänyt.

  0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Halleluja! jos oikeasti Voguelta löytyy nyt isoja kokoja, tähän mennessä ne eivät ole minun 50/52 kokoiseen pyllyyn mahtuneet. Pakko ylistää sitä ainutta merkkiä, jonka laatuun ja kokoon olen tyytyväinen: Wolford ja erityisesti sen mustat Velvet de Lux 50 denierin sukkikset. Hinta (29€) tosin saa kohtelemaan niitä silkkihanskikkain eli pesemään nyrkkipyykkinä. Pehmeät, joustavat, kestävät ja napakat. Lisäbonusta mattapinnasta. Näitä XL-kokoisia ei myydä edes Wolfordin omassa liikkeessä, mutta oma armas Herra Stockmannilta niitä saa. Jään odottamaan mielenkiinnolla omaa postausta noista löydöistäsi.

  0
 3. Hahah! Mulla on samat sukkikset, isommassa koossa vain. Ja voin kans sukkiksien vihaajana sanoa että nää on semmoset joita voin käyttää.

  0
 4. Marlene says: Vastaa

  Welovecolors.com! Niillä on myös plussakoon sukkiksia, joissa korkeampi vyötärö. 🙂

  0
 5. Nätti mekko ja waude noin sun hiukset!
  Ja mukava nähä sut sukkikset jalassa, kyllä ne vaan naisesta tekee naisen!

  0
 6. Norlynilla on ihan ok mukavia sukkahousuja plussa koossa, eikä hinta päätä huimaa 🙂

  0
 7. Anonymous says: Vastaa

  H&M sukkahousut 200 den kannattaa kokeilla. Mukavat, superjoustavat, eivät hajoa helposti ja hintaa n. 8 euroa. Suosittelen. Koko XL menee hyvin koolle 48 ja sukkisten yläosa on tarpeeksi korkea, ettei se rullaudu lantiolle. 🙂

  0
 8. Asoksen 120den ja Curve-puolelta, toivottavasti vielä myynnissä. Nimittäin täydellisen peittävät ja mukavat jalassa – eikä hinta päätä huimaa 🙂

  0
 9. Anonymous says: Vastaa

  Itse hamstraan Lindexin 80 den sukkahousuja, joita taitaa saada 52/54-kokoon saakka. Tosin suosin niissä kyllä vähän reilua kokoa eli käytän mieluiten tuota suurinta, vaikka housukokoni on 50. Pienempikin koko menee, mutta tykkään ekstrajoustosta 🙂

  0
 10. Tosi kaunis asu ja mekko! Uudet hiukset näyttävät myös superhyviltä. 🙂 Mä olen kans miettinyt, mistä oikein saisi mukavimpia sukkahousuja pluskoossa… ja haluaisin ehdottomasti ihan pikimustat, joista ei näy läpi yhtään.

  0
 11. Anonymous says: Vastaa

  voih, oiskohan tuota mekkoa mahdollista löytää vielä jostain, se on aivan ihana! tahtooooo 🙁

  0
 12. Tuo mekko on IHANA! Sitä ei tietenkään enää ole saatavilla…?

  0
 13. Anonymous says: Vastaa

  Itse olen sen verran kermaperse, että minähän en älläkarheita ja epämukavia sukkahousuja jalkaani laita. Siksi olenkin päätynyt käyttämään kappahlin pluskoon sukkahousuja jotka ovat todella pehmoisia ja mukavia! Hintaa taitaa olla 9,90 luokkaa, mutta ovat todella kestäviä! Minulla on kotona tälläkin hetkellä useina eri väreinä.
  Ja nyt tullut myös Norlyniltä uusi my size sukkahousu. Sekin kokeiltu ja voin kertoa, että ovat vielä ehkä kappahlin sukkahousujakin mukavammat! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!
  -Jollu-

  0
 14. Mulle (onneksi) riittää yleensä sukkahousujen XL(48-52) koko. Mutta suosin minäkin pykälää suurempaa kokoa mukavuuden vuoksi. Ei tartte päälle pukiessa niin ähistä. Plus koon sukkahousuja on ilmaantunut halpisketjujenkin hyllyille, mm. H&M, Lindex, Kappahl. Hamstraan aina useampaa väriä kun sattuu olemaan jäljellä. Helpompaa käyttää sukkahousuja kun on reilunkokoinen housuosa ja korkea vyötärö.

  eBay:stä löytyy helposti jopa 4XL koon sukkahousuja. Muutaman kerran olen tilannut ja ihan hyvin on toiminut….sekä toimitus että sukkahousut. Wolfordejakin muutamat. Sukkahousujen aatelia, ja myös isoja kokoja löytyy. Ja sen ainaisen arvuuttelun sääriosan pituuden kanssa voi unohtaa. No, ihan hyviä ovat halpis XL-kokoisetkin olleet. Kappahlin sukkahousut ehkä ne mukavimmat.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM