Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Helsinki Fashion Weekend – Cosmopolitan Urban Fashion Day

Muilla on Fashion Week, meillä weekend! Helsinki Fashion Weekendia vietettiin viime viikonloppuna ja minä olin Pauliinan avecina torstain riennoissa mukana. Pauliina oli saanut liput tapahtumaan Maybellinelta ja pistäydyttiin illan aikana tietysti myös Maybellinen ständillä kokeilemassa uutuuskynsiä (kuva kynsistäni alhaalla). Kaiken kaikkiaan kekkerit olivat oikein onnistuneet, mukana oli niin muotinäytöstä, esiintyjiä kuin hengailuakin. Ensi vuonna täytynee pistäytyä tuolla muinakin päivinä, mikäli tapahtuma saa jatkoa. Tässäpä teillekin pieni maistiainen tapahtumasta. 

0

0 Comment

  1. Oi ihana tuo viimeinen kuva! Hihii Mimmi ja Miksu 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM