Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Junarose Sweat Dress

 

Ilmassa on syksyn tuntua ja tällä viikolla pyörin päälläni uusi syksyisen paksu Junarosen sweat dress (=hikimekko? :D). Huuliin maalasin oikein tumman punan, joka ensin näytti muuten todella erikoiselta kesän raikkaiden värien jälkeen ja jalkaan vetäisin samaa värimaailmaa edustavat saappaat. Mekon nimi totisesti oli enne, sillä kyllähän tuossa nyt vielä turhan lämmin tuli. No uusi yritys syksymmällä sitten, ei passaa valittaa! 😉

Junarosen porukka valitsi minut itse asiassa merkin blogilähettilääksi Suomessa (jee!) ja sain valita verkkokaupasta muutaman Junarose-tuotteen itselleni. Päädyin tähän mekkoon ja pariin muuhun, joista pidän yhdessä ja erikseen vielä tätä mekkoakin enemmän! Esittelen uudet luottovaatteeni nekin pian. Eipä muuten olisi Junarose-blogilähettilään valinta voinut enemmän nappiin osua, sillä olenhan fiilannut merkkiä kovasti muutenkin. 🙂 Minun lisäkseni eri maista mukana ovat (IHANA suomalainen!) The Wardrobe Challenge ja The Ramblings of Mrs BeBe Briteistä, Curvy Sequins ja Dollface is Candysweet -blogit Saksasta, XL-Fashionfile, Copenhagen Curves ja Marilyn’s Closet Tanskasta, sekä Le blog le Letilor ja Blog to be Alive Belgiasta. Toivottavasti pääsen tapaamaan naiset jossain vaiheessa 🙂

Mekko / Dress JUNAROSE (XL)
Leggings Piruetti (L)
Saappaat / Boots New Yorker (40)

Miltäs näyttää taas tuo syksyinen viininpunainen näin kesän jälkeen? 🙂

Mekko blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Täydellinen viininpunainen!! Mikäs tuo herkullinen huulipunasävy on!? Tuo sävy ollut etsinnässä, muttei ole tullut vastaan 🙂

  0
 2. marja rahkonen says: Vastaa

  heissan hei!
  osaatko neuvoa mistä noita junarosen xl kokoisia vaatteita, esim .try teeppari ja toi mekko/tunika voi tilata? netistä en löytänyt kun l kokoisia ja tällä paikkakunnalla ei yleensä ole mitään kaupoissa….nyt kun on lupaava mallisto, toivoisin sen olevan saatavilla… esim. bootzin ja zalandon valikoima on suorastaan omituinen

  0
 3. Eikö oo! Se on kuule Gina Tricotin alle kuuden euron huulipuna! Sinne siis 😀

  0
 4. Junarosen siellä omalla sivulla on mitä on eli http://www.junarose.com
  Sit just Zalando ja Boozt ja ASOS ainakin myy. Kantsii väijyä tuota omaa nettikauppaa, jos vaikka kokoja tulis lisää!

  Stockmannilla on jotain (en oo käynyt, mutta olen kuullut) ja samoin Vero Modan myymälöissä ainakin Kampissa. Mut en tuota paitaa nähnyt sielläkään.

  0
 5. Kiitos vastauksesta! GT:hen siis!

  0
 6. marja rahkonen says: Vastaa

  kiitos 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM